Öğrenci Kariyeri Banner

‘’Şişecam Together Genç Yetenek Programı’’ Seni Bekliyor!

‘’Şişecam Together Genç Yetenek Programı’’ Seni Bekliyor!
İş hayatında zirveye çıkmak birlikte başarma tutkusunu gerektirir.

Türkiye’nin alanında lider, dünyada alanında ilk 5 içerisinde yer alan Şişecam, iş hayatının ilk adımından başlayıp seni zirveye hazırlayacak birliktelik için sana kapılarını açıyor.

"Şişecam Together Genç Yetenek Programı", geleceğine giden yolu seninle birlikte yaratmak için başlıyor. Türkiye ile birlikte faaliyet gösterdiğimiz Almanya, Slovakya, Bosna Hersek, Bulgaristan ve Rusya'da da hayata geçirdiğimiz Together Genç Yetenek Programı ile kariyer gelişimini sağlayarak iş hayatında sıçrama yaratacak ilham verici bir deneyimin parçası olabilirsin.

Sen de kariyerini ve Şişecam’ın geleceğini, Şişecam profesyonelleriyle birlikte şekillendirmek istiyorsan "Şişecam Together Genç Yetenek Programı" seni bekliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI
Not ortalaması min. 2.75 olan, çalışmaya haftada min. 2.5gün devam edebilecek, lisans 3. veya 4. sınıf öğrencileri ile yüksek lisans veya doktora öğrencileri başvuru yapabilir.

Başvurmak için tıklayınız. 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.