İTÜ Çekirdek; Girişimcilik Ekosistemi’nde ihtiyaçları karşılayacak yeni seminer dizisini başlatıyor! Y Combinator ve Stanford University birlikteliğiyle How to Start a Startup adıyla verilen girişimcilik dersinden esinlenerek hazırlanan program 7 başlık altında toplanıyor. Türkiye’de girişimciliğe ilgi duyan herkese, girişimciliğin tüm alanları hakkında bilgi verecek bir kaynak oluşturacak seride, birbirinden iyi konuşmacılar 7 hafta boyunca programa konuk olacaktır.

Bir girişim serüveninde, takımın kurulmasından yatırım süreçlerine kadar girişimcinin ihtiyacı olan tüm konuların işleneceği Girişimin 7 Büyük Semineri’nin sonuncusu olan “Global Pazara Açılmak” konusunda, Insider CEO’su Hande Çilingir , 19 Mart’ta birikimlerini paylaşmak üzere bizlerle olacaktır.

 

Seminerimiz 19 Mart Salı Günü saat 18.20’de İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek Açık Ofisi’nde gerçekleşecektir.

Etkinlik bitiş saati:  20.00

 

Seminer Dizisi;

#1 Ürün-Pazar Uyumu – Fırat İşbecer / Commencis, CEO – 29 Ocak

#2 Pazarlama ve Satış – Gaye Ör / PayU, Pazarlama Müdürü – 7 Şubat

#3 Teknik ve Operasyonel Ölçeklenebilirlik – Barbaros Özbuğutu / Iyzico, CEO – 12 Şubat

#4 Şirket Kurulumu ve Ortaklık Yapıları- Okan Arıcan / BTS&Partners Avukat – 19 Şubat

#5 Yatırım Süreçleri- Melih Ödemiş / yemeksepeti.com, Kurucu Ortak – 26 Şubat

#6 Etkili Takım Yönetimi- Başak Taşpınar Değim / armut.com, CEO – 12 Mart

#7 Global Pazara Açılmak- Hande Çilingir / Insider, CEO – 19 Mart

 

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Top Selling Multipurpose WP Theme

Yorum Bırakın

Instagram İçeriklerimiz

Reklam Engelleyici Tespit Edildi

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.