Öğrenci Kariyeri Banner

Yurt Dışı Parmaklarınızın Ucunda: Akare Online Eğitim Fuarı Başlıyor!

Yurt Dışı Parmaklarınızın Ucunda: Akare Online Eğitim Fuarı Başlıyor!

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları olarak sana parlak bir geleceğin kapılarını aralıyoruz. Dünyanın en prestijli dil okulu, kolej, lise ve üniversitelerini, sadece bu fuara özel burs ve indirimleriyle birlikte evine getiriyoruz. Yurt dışında eğitim hayalin hangi ülkede olursa olsun her bütçeden bir seçenek bulabileceğini garanti ediyoruz. İngiltere, Amerika, Avustralya, Kanada, İtalya, Malta, Hollanda, Almanya ve İsveç sadece bu ülkelerden birkaçı. 10-11 Nisan tarihlerinde Türkiye’nin en yenilikçi platformunda online olarak yapılacak fuarımız yine sürprizlerle dolu olacak.

Yurt dışı eğitim hayallerini arkadaş ortamlarında anlatmaktan sıkılmadın mı? Eğer sen de tüm dünyada kabul gören bir diploma sahibi olmayı, uluslararası bir kariyer imkânı yakalamayı ve her şeyden önce dünya vatandaşı olmayı istiyor, ancak nereden başlayacağını bilmiyorsan, seni de Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarlarına bekliyoruz.

Ayrıca Konsolosluk çalışanları, PTE Academic, ETS Toefl gibi prestijli dil sınav merkezi temsilcileri, eğitim danışmanları ve birçok ülkede şubeleri bulunan dil okulu grupları temsilcileri canlı video görüşme ile seni yurt dışı eğitim için ihtiyacın olan birçok konuda bilgilendirecek.

Akare Online Fuarları’na katılım sağlayan 5 kişiye 2 hafta dil okulu + GoBritanya güvencesiyle konaklama, 5 kişiye Infusion Edutainment ile 1 aylik ingilizce kursu, 3 kişiye Türk Hava Yollarıyla yurt dışı gidiş dönüş uçak bileti, 10 kişiye PTE Akademik Sınavı, 3 kişiye Young Executive Academy 2021-2022 dönemi akademi bileti, 1 kişiye Gobritanya güvencesi ile İngiltere’de 6 aylık konaklama ve daha birçok sürpriz var.

Hepsine ek olarak fuarımıza katılan okulların etkinliğe özel indirim ve burslarını kaçırmamak için sen de Akare Online Yurt Dışı Eğitim Fuarı’nda aramızda ol. Yurt dışı eğitim parmaklarının ucunda.

 

Ücretsiz Davetiye

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları Takvimi:

10-11 Nisan Saat: 13:00 - 18:00


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.