Öğrenci Kariyeri Banner

Young Executive Academy 2. Dönem Başvuruları Açıldı!

Young Executive Academy 2. Dönem Başvuruları Açıldı!

 

7 Aralık’ta başlayan ve 6 sürecek YEA’nın ilk üç ayında 1250 seçkin öğrenciyi alanında uzman konuşmacılarla bir araya getirdik. İnsan Kaynakları, Satış&Pazarlama, Girişimcilik, Endüstri 4.0 ve Big Data ana başlıklarında verilen eğitimlerin yanı sıra pek çok atölye ve workshoplar ile de katılımcılarımıza eşsiz bir akademi deneyimi sunduk. 

İlk dönemi başarıyla atlatırken katılımcılarımızın fikirlerini ve görüşlerini almayı ihmal etmedik. Onların görüşleriyle her zaman daha iyisin yapmak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerden gelen yoğun talep üzerine 2. dönem başvurularımızı da sınırlı kontenjan ile açma kararı aldık. 

Siz de her eğitim için 100 kişiyle sınırlı kontenjanda yerinizi ayırtın ve hemen başvurun! Bu eşsiz deneyimi siz de yakalayın.    

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Young Executive Academy Olarak İlk 3 Ayda Neler Yaptık ?

Kasım ayında ön başvuruları açtık ve yoğun bir ilgiyle karşılandık. Türkiye’nin 81 ili ve 143 üniversitesinden toplamda 59.430 başvuru aldık. 

Başvuruları istemeyerek kapattık ve Online Assesment test ile seçilen 1250 öğrenci akademiye Aralık ayında başladı. Sınavda Genel Yetenek ve İngilizce olmak üzere toplamda 30 soru soruldu. 

yea

İnsan Kaynakları, Big Data, Satış Pazarlama, Endüstri 4.0 ve Girişimcilik olmak üzere 5 farklı alanda sektöründe öncü olan 40 farklı firmayı ve birbirinden deneyimli konuşmacılarla keyifli bir dönem yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. 

endüstri40

Eğitimler bazen canlı olarak takip edilirken bazen 1 hafta boyunca sistemde bulunan kayıtlardan izlendi. 

Bu süreçte sizlerden çok güzel dönüşler aldık. Linkedln de 30.000+, Instagram’da 5000+ kişi bizi takip etmeye başladı. Her hafta görsellerimiz ve eğitim sonrası yapılan içeriklerimizle 500.000’den fazla öğrenciye ulaşıyor, değer katmaya devam ediyoruz. Çok teşekkür ederiz. 

pfizzer yea

8 haftada toplamda 16.000 saat canlı yayın izlendi. İlk ay sınavımız yapıldı, workshoplarımız yapılmaya başlandı. 

Biz de sizlerle YEA’da online heyecanını ilk kez tattık ve bundan çok zevk aldık. 

Bunun devam etmesi için kocaman bir ekip arkada gece gündüz demeden özveriyle çalışıyoruz. Bugünlere gelmemize vesile olan siz değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şimdi! Sıkı durun! Çünkü YEA ikinci dönem kayıtları başladı! 

Sömestr tatilinde evde oturacaksan, kendini geliştirmek için kara kara düşünüyor ancak ne yapacağını bilmiyorsan, şirket tanıtımları içeren webinarlardan sıkılmış bir vaziyette yardım bekliyorsan doğru yere geldin. 

YEA senin için biçilmiş kaftan. 

Hadi sen de konfor alanından çık, başvurunu yap, tarafına gönderilecek olan eleme sınavını geç ve YEA’da yerini al!

Ne kadar öğrenciye ulaşırsak, YEA’nın tadı o kadar güzel çıkacak. Heyecanın, bilginin ve tecrübenin dolu doluyaşandığı YEA ikinci dönem oturumlarında görüşmek üzere!

YEA Ekibi 

yeaistanbul.com

 

Katılımcılarımızdan Yorumlar

 

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.