Öğrenci Kariyeri Banner

Yazılım Alanında Kendini Geliştirmek İsteyenler: Linux Yaz Kampı

Yazılım Alanında Kendini Geliştirmek İsteyenler: Linux Yaz Kampı
Linux Yaz Kampı her yıl Linux Kullanıcıları Derneği, İnternet Teknolojileri Derneği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından düzenlenen ve katılımın herkese açık olduğu bir organizasyondur ve eğitimler tamamen ücretsizdir. Kendilerini Linux kullanımı ya da yazılım alanında geliştirmek isteyenler için kaçırılmayacak kadar güzel bir fırsat. Kendinizi geliştirebileceğiniz bir sürü alan var ve her sene bu alanlar genişlemeye devam ediyor.

  • Linux Sistem Yönetimi (1. Düzey)

  • Linux Sistem Yönetimi (2. Düzey)

  • Web Uygulama Güvenliği ve Güvenli Kod Geliştirme

  • PHP ile Web Programlama

  • Ruby on Rails ile Web Programlama

  • Ağ Güvenliği ve Sızma Testleri


linux

 

Linux Yaz Kampı 2017, 21 Temmuz-5 Ağustos tarihlerinde Bolu’da düzenleniyor. Kampa başvurular 15-30 Haziran tarihleri arasında yapılıyor.
Linux Kullanıcıları Derneği, İnternet Teknolojileri Derneği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi‘nin organizasyonunu üstlendiği etkinlikte, farklı alanlarda, farklı bilgi düzeylerine hitap eden paralel sınıflarda gerçekleştirilen eğitimlere katılım ücretsizdir. Katılımcılardan yalnızca kendi yol/konaklama/yemek masraflarını karşılamaları beklenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için buradan tıklayarak bilgi edinebilir,

Kayıt işlemleriniz için ise buradaki bağlantıya tıklayarak devam edebilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.