Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversitede Çalışmak

Üniversitede Çalışmak
Untitled-1

Üniversite hayatında bir öğrencinin ihtiyaçlarını karşılaması için çoğu zaman ekstra paraya ihtiyaç duymaktadır. Birçok üniversite, öğrencilerine kampüs içinde çalışma imkânı da sunmaktadır. Bir üniversite öğrencisinin bu fırsatları değerlendirerek hem para kazanabileceğini, hem de üniversite hayatına aktif olarak katılabileceğini söyleyelim.

Kampüs İçinde Nerelerde Çalışabilirsin?

Kampüs içinde bulunan kafeteryalar, yemekhane, spor salonları, kütüphane ve yurtlarda üniversite öğrencileri part-time çalışma imkânı bulabilir.

Kampüs Yakınında Nerede Çalışabilirsin?

Eğer kampüs içinde iş bulamadıysanız, kampüs çevresinde iş bulabilirsiniz. Mesela restorantlar, barlar ya da alışveriş merkezlerinde part-time çalışabilirsiniz.

Hobilerin Önemli, Hobilerini Değerlendir

Eğer tiyatro, sokak sanatları, müzik gibi kültürel etkinliklerle ilgileniyorsan, ücretli gösteriler ve konserler düzenleyebilirsiniz. Bununla birlikte futbol olsun, tenis olsun, ilgilendiğin spor dallarıyla ilgili kampüs içindeki sahalarda, kortlarda özel ders verebilirsiniz.

Özel Ders – Bilgini Değerlendir

Birçok üniversite öğrencisinin de yapmış olduğu gibi özel ders verebilirsiniz. Mesela okuduğunuz alan matematik, üniversiteye girmek isteyen adaylara bu alanda özel ders vererek para kazanabilirsiniz.

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.