Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencileri TEB'de 1 Gün Geçirdi

Üniversite Öğrencileri TEB'de 1 Gün Geçirdi
Türk Ekonomi Bankası (TEB) çeşitli üniversitelerden bilgi teknolojileri alanında ilgili öğrencileri ''TEB'de 1 Gün'' etkinliği kapsamında TEB Dudullu Genel Müdürlüğü'nde ağırladı.

Kahvaltı ile başlayan etkinliğin ilk anları öğrencilerin ve TEB İnsan Kaynakları & IT yöneticilerinin tanışmasıyla devam etti.

TEB'in  sadece IT departmanında 450'den fazla çalışana sahip olması öğrencileri oldukça şaşırtırken, inovasyon üzerine yapılan yatırımlar öğrenciler açısından en ilgi çeken konulardan biri oldu. (TEB Girişim Bankacılığı)

teb_ofis_gezisi

Kahvaltı sonrasında öğrencilerle Genel Müdürlük Binası genel şirket gezisi yapıldı. Şirket gezisi sırasında departmanların işleyişleri hakkında özet bilgiler aktarıldı. Bu gezi sırasında çalışanların öğrenciler ile eğlenceli sohbetleri ve sıcak karşılamaları ise görülmeye değerdi :)

teb_sunum

Şirket gezisi sonrasında toplantı odasında öğrencilere IT departmanı yapısı hakkında görev dağılımları, alt departmanların görev tanımları anlatıldı. Üniversite öğrencileri bu pozisyonlarda mezuniyet sonrası çalışılmaya başlandığını düşündüğü anda okurken de part time olarak çalışma imkanı olduğunu öğrendiler. TEB sadece üniversite öğrencilerinden stajyer alımı değil bunun yanı sıra part time olarak da çalışma arkadaşları almakta. Üstelik bu öğrenciler sadece maaş desteği almakla kalmıyor birçok yan haklardan da faydalanabiliyor. Açıkça söylemek gerekirse biz de bunu sunum esnasında öğrendik, hayran kaldık.

Türk Ekonomi Bankası öğrencileri bu denli sıcak bir şekilde ağırlamasının yanı sıra sorulan sorulara açık ve net bir şekilde cevap vermesi ile oldukça beğeni topladı. Üniversite öğrencilerinin oldukça memnun kaldığı etkinlik sonrası akıllarda merak uyandıran ortak sorulardan birisi: ''Tekrarı ne zaman olacak?'' :)

TEB'i Kariyer Sayfalarından takip etmeye devam edin. Bu etkinlikleri artarak devam edecek ve TEB öğrencilere ofislerini açık bir şekilde gösterecek. Sizlere ise meraklı sorularınızı not alıp, yöneticilerle buluşma imkanı yakaladığınızda sormak kalacak :)

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.