Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencileri Eğlenirken Para Kazanıyor Nasıl Mı?

Üniversite Öğrencileri Eğlenirken Para Kazanıyor Nasıl Mı?
Merhaba!

Hepinizi bu karlı, battaniyelere sarındığımız geceden sevgiyle selamlıyorum :)

Final haftası bitenler, ufak bir ara verenler, zaten bütünlemelere bırakılacak dersi olanlar.. Çoğumuzun bir noktada yapacak tüm işleri bitiyor ve zamanı boş değerlendirdiğimizi hissedip yakına biliyoruz. Bu gibi durumlar için ufak bir çözümüm var.

3

Yeni ve tamamen sizin takviminize uyacak zamandan kazanırken ufak gelirler elde edebileceğimiz, tamamen güvenilir ve tamamen sevdiğimiz işi yapabileceğimiz -köpek gezdirmekten fotoğraf çekmeye, çeviri yapmaktan ödev sunumu hazırlamaya kadar- aynı zamanda vaktimizin olmadığı ve yetişemeyeceğimiz durumlarda yine içimizden öğrencilerin bize koşacağı ve yine içimizden öğrencilerin kurduğu bir uygulamadan bahsetmek istiyorum: Others

Detaylı bir gözden geçirelim.

Others Nedir?

2

İlk olarak Boğaziçi Üniversitesi'nde kullanılmaya başlanan Others, öğrencileri bir araya getirerek günlük hayatlarında para ya da zaman kazanmalarını sağlayan bir platformdur. Others ile, zaman sıkıntıları veya başka sebeplerle günlük hayatında yardıma ihtiyacı olan öğrenciler, sıkıntılarını çözmeye yardım edebilecek öğrencileri kolayca ve hızlıca bulabilir. Diğer taraftan, ek gelir arayan öğrenciler de Others üzerinden görevleri tamamlayarak para kazanma fırsatına sahip olur.

Haftasonu ödevlerinizi yetiştiremeyecek misiniz? Tatile çıkacaksınız fakat son dakika bir sunum mu hazırlamanız gerekiyor? Minik köpeğiniz yalnız kalmasın mı? Hatta ve hatta işin zamanı dolu geçirme ve ufak ufak gelirlerle haftayı sonlandırma kısmanı bir kenara bırakalım yapacağınız çevirilerle kendi kişisel gelişiminize ne kadar katkı sağlayacağınızı bir düşünün.

6

Öğrenci milleti olarak bir taşla birçok kuş varmak zorundayız. Yumurta kapıya dayanınca iş yapmayı da pek severiz. Kendi yararımıza zaman geçirirken bir başkasının ölüm kalım meselesini halledebiliriz.

Bir bakmışsınız arkadaşınızı sinemaya girmek için beklerken ayaküstü bir görev yapıp kendinize sinema üstü yemeği ısmarlamışsınız.

5

Görevleri görüntüle > eşleş > randevulaş > görev tamamlandı! İşte bu kadar basit :)

Görevleri bulunduğunuz her yerden takip edebilmek için >> www.othersapp.com

Herkese yeni görevlerinde kolay gelsin :)

ÖğrenciKariyeri Ailesi'nden İrem Önen...

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.