Öğrenci Kariyeri Banner

Türkiye'nin Yöneticilik ve Liderlik Kampı: YÖNET'18 23-24-25 Şubat'ta JW Marriott Hotel'de!

Türkiye'nin Yöneticilik ve Liderlik Kampı: YÖNET'18 23-24-25 Şubat'ta JW Marriott Hotel'de!
YÖNET NEDİR?

Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu’nun 12 yıldır düzenlediği Türkiye’nin Yöneticilik ve Liderlik Kampıdır. Alanlarında en üst seviyelere ulaşmış yönetici ve liderlerin Türkiye çapından üniversite öğrencileriyle buluştuğu YÖNET, katılımcılarının yeni sektörler ve firmalar keşfetmesini, kendilerini geliştirmesini ve sosyal/kurumsal ağlarını genişletmesini sağlamayı hedeflemektedir.

Bölüm farkı gözetmeksizin "yöneticilikve "liderlik" ile ilgilenen tüm öğrencilere hitap eder. Etkinliğin amacı günümüzün üst düzey yöneticileriyle geleceğin yöneticilerini ulusal platformda buluşturmaktır. Bu sene 13.sü gerçekleştirilecek olan YÖNET; 10 farklı sektörden alanlarında öncü 18 farklı şirket oturumu ve 3 kişisel gelişim oturumu ile ağırlayacağı 1200'ü aşkın seçkin öğrenci kitlesine 3 günlük bir kamp deneyimi sunacaktır.

yönet_18

Yönet'18 Konaklama Ücreti

Yönet'18 konaklama yapmak isteyen katılımcılar uygun fiyatlarla Neva Plus Hotel'de konaklayabilirler.

Yönet'18 için konaklama zorunlu değildir.

Konaklama için 0312 419 58 88 numaralı telefondan Neva Palas Otel’i arayarak YÖNET katılımcısı olduğunuzu söyleyerek rezervasyon yapabilirsiniz. Otele giriş yaparken YÖNET biletinizi mutlaka göstermelisiniz, aksi takdirde avantajlı fiyatlardan yararlanamazsınız.

yönet-18

Sen de bu muhteşem etkinlikte yer almak istiyorsan ilgili bağlantıdan bilet alabilirsin.

Program hakkında detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsan ilgili linke haydi hemen tıkla!

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.