Öğrenci Kariyeri Banner

Türk Konseyi Gençlik Kampları Başlıyor!

Türk Konseyi Gençlik Kampları Başlıyor!
genclik

 

[ad name="HTML"]

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türk Konseyi  “Ortak Kültür, Ortak Gelecek ve Genç Liderler” teması çerçevesinde ortak medeniyet, tarih ve kültür mirasına sahip ülkelerin gençlerini bir araya getiriliyor.

19-25 Ağustos ve 27 Ağustos – 02 Eylül  tarihlerinde düzenlenecek Türk Konseyi uluslararası gençlik kamplarıyla dünya ve toplum sorunlarına duyarlılığı arttırarak insanlığa ve topluma her yönüyle katkı sağlayabilen,  kültürüne sahip çıkan yarının genç liderlerinin gelişimine katkıda bulunmak hedefleniyor. Kampların bir amacı da gençler ve toplumlar arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının  güçlendirilmesini sağlamak.

Kamplara katılacak olan gençlerin konaklama, ulaşım ve yemek ihtiyaçları Bakanlık tarafından karşılanacak.

Başvuru Şartları

18-25 yaşlarında olan ve etkili iletişim sağlayacak düzeyde İngilizce bilen gençler başvuru yapabilecek. Kamp için başvuru yapacak gençlerde ayrıca, ülkesini temsil edebilecek düzeyde tarih, kültür, siyasi vb. konular hakkında bilgi sahibi olması özellikleri aranıyor.

Kampa başvuru yapacak olan gençler başvuru formunu 29 Temmuz Çarşamba günü mesai bitimine kadar genclikcalismalari@gsb.gov.tr e-posta adresine gönderebilecek.

Başvuru Formu İçinhttp://www.gsb.gov.tr/Public/Edit/images/GSB/form.pdf

KAMP YER VE TARİHLERİ

Kızlar 27 Agustos-02 Eylül tarihleri arasında Samsun 19 Mayıs, Erkekler ise  19-25 Agustos tarihleri arasında Trabzon Düzköy Gençlik Kamplarında kamp yapacaklar.Kampların gerçekleştirileceği  tesisler hakkında ayrıntılı bilgiye http://genclikkamplari.gsb.gov.tr/Modul/Kamplar.aspx adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: http://www.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/1/43934/turk-konseyi-uluslararasi-genclik-kamplari-basliyor.aspx

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.