Öğrenci Kariyeri Banner

Televizyon İzleyerek Gelişin

Televizyon İzleyerek Gelişin
Televizyon kullanımının tavan yaptığı günümüzde her gün binlerce program yayınlanıyor. Peki siz televizyonu sadece vakit geçirmek için mi kullanıyorsunuz? Bu içerikten sonra kişisel gelişiminize katkı sağlamak için kullanabileceğinizi de görmüş olacaksınız. Unutmayın ki programların yayın günleri saatleri size uymuyor olabilir fakat bu bir bahane değil. Programlar artık sadece televizyonda değil aynı zamanda internette de kolaylıkla bulunuyor. Siz de yaralı bulduğunuz programları yorum olarak bizimle paylaşmayı unutmayın :)

GECE GÜNDÜZ

Eğer siz de şehrinizdeki sanatsal olayları kaçırdığınızı düşünüyorsanız Gece Gündüz tam size göre. Bu programın içinde her türlü sanatsal faaliyeti bulabilirsiniz. Müzik, sinema, sergi, kitap, gösteri, tiyatro, sergi... Şehirde yaşanan veya yaşanacak olan tüm kültür sanat etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz.

gece-gunduz

 

ÖZEL SEKTÖR

Tüm sektörlerdeki son gelişmeleri öğrenebileceğiniz bir program. Şirketleri, yeni çıkan ürünleri ve uygulamaları, basın toplantılarını ve daha bir çok şeyi ekrana taşıyor. İlgi duyduğunuz alan hakkında daha fazla şey öğrenmek ve mülakatlarda insanları etkilemek için bire bir :)

ozel-sektor

FARK YARATANLAR

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde insanlarımız daha paylaşımcı, daha sürdürülebilir bir hayatın temellerini atıyorlar. Fark yaratan insanların fark yaratan projelerini görecek ve geleceğe daha umutlu bakacaksınız.

fark-yaratanlar

YEŞİL DOĞA

Her zaman iş veya okul olmamalı. Ruhumuzu besleyecek şeyler yapmalıyız veya izlemeliyiz. Mesela Yeşil Doğa programını izlemek gibi. Neden diye soracak olursanız Türkiye’nin doğal güzelliklerinden o kadar güzel bahsediliyor ki kendiniz gidip orayı görmüş kadar oluyorsunuz. Program hem bilinmeyen güzellikleri gözler önüne sererken hem çevre kirliliğine dikkat çekiyor.

yesil-dunya

PARA DEDEKTİFİ

Ekonomiyle doğayı harmanlayan bir program. Enerjisi ve tüm coşkusuyla gençlere seslenen Cem Seymen’i bir bölüm Türkiye’de tarla-çarşı arasındaki dengeyi işlerken, farklı bir bölümde onu Hollanda gibi bir ülkenin buğday tarlasında görebilirsiniz. Tarımın bir ülkeyi nasıl kalkındırabileceğini gözler önüne seriyor.

para-dedektifi

Bu içerik ÖğrenciKariyeri ekibinden Melis Kasap tarafından özel olarak oluşturulmuştur.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.