Öğrenci Kariyeri Banner

Sağlıkla Beslenen Fikirler Yarışması Başvuruları Başladı

Sağlıkla Beslenen Fikirler Yarışması Başvuruları Başladı

AUA!, tüm lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin, “BESLENME ve SAĞLIK” alanında inovasyon ve yaratıcılığa katkıda bulunacak fikirlerini bekliyor.









AUA!  18/19 “, üniversite öğrencilerini, “Sağlıkla Beslenen Fikirler” konusu ile ilgili alanlarda projeler üretmeye davet eder. Bu bağlamda, özellikle Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Sosyal Hizmet, Hukuk, Biyomedikal Mühendislik, Bilişim Mühendisliği, Ekonomi, İşletme ve Pazarlama alanlarında ekonomik, finansal, yaratıcı ve teknolojik nitelikteki yaklaşımlar düşünülebilir.
















Yarışma teması altında geliştirilebilecek projeler için bazı önerileri görmek için: TIKLAYINIZ

1. Sosyal Sorumluluk Projeleri

2. Ürün ve Hizmetlere Yönelik Projeler

3. Diğer Altbaşlıklar



AUA Nedir?
Angelini University Award! (AUA!), genç girişimciliğin ve yenilikçiliğin teşvik edilmesinin yanı sıra, sağlık gibi son derece önemli bir alanda toplum için yeni çözümler üretmek adına, üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen bir yarışmadır.

Bu yarışma ile öğrenciler, akademik bilgilerini, sağlık ile ilgili temalar altında sosyal ya da iş dünyasına yönelik projeler üreterek uygulamaya koyma olanağına sahip olurlar. Yarışmanın amacı öğrencileri; uygulanabilirliği ve topluma yararlı hizmetleri ve yeni ürün tasarımları geliştirmeleri konusunda teşvik etmektir.
Angelini İlaç olarak şirket değerlerimizi beslediğini düşündüğümüz bu yarışma, her yıl değişen konu ve temasıyla, sağlık alanında güncel toplumsal sorunlara yönelik projeler geliştirilmesini hedeflemektedir.

oduller

Angelini İlaç’ın 100. Yılını kutladığımız bu yıl AUA! ilk defa Türkiye’de düzenlenmeye başlamıştır.
AUA!’nın bu yılki konusu “Sağlıkla BESLENEN Fikirler” olmuştur. Beslenme ve Sağlık konusunda, sosyal sorumluluk projeleri, ürün ve hizmetler ve toplumsal sağlık konularında oldukça geniş bir kapsamı olan bu yılın yarışma konuları ve yarışma ile ilgili tüm bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.


Yarışma Son Başvuru Tarihi: 30 Haziran 2019

 





Daha fazla ayrıntılı bilgiye BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ!





Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.