Öğrenci Kariyeri Banner

Pfizer ve Bosh İTÜ'de Öğrencilerle Buluşuyor

Pfizer ve Bosh İTÜ'de Öğrencilerle Buluşuyor


İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü bu sene de Sektörün İçinden ile sizlerle!


Dünyanın önde gelen biyolojik ilaç firmalarından biri olan Pfizer, 2 Mayıs 2019 Perşembe günü İTÜ İşletme Fakültesi’nde öğrencilerle buluşuyor! Eğitim ve vaka analizi çalışmasına katılarak kendini geliştirebileceğin bu etkinliği kaçırma!



c9f498b3-247e-40ff-8317-303e9ad43096




Türkiye’nin önde gelen ilaç firması olan Pfizer’ i ve ilaç sektörünü yakından tanımak, yöneticilerle tanışma fırsatını yakalamak istiyorsan www.ituemk.org adresinden başvurunu yap ve iş hayatına bir adım önde başla!





 Çalışma Yüzeyi 1


Nesillerdir “Yaşam için teknoloji”  prensibiyle günlük hayatın kolaylaşmasını sağlayan Bosch, İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’ nün ilgiyle beklenen etkinliği Sektörün İçinden ile öğrenciler ile buluşuyor!

Teknoloji ve tasarım yönünden birçok ödüler layık görülen, doğa dostu teknoloji ile günlük hayatımızı kolaylaştıracak tasarruflu  ev aletleri üreten Bosch Dünyası’ nı keşfetmek ister misin? Bosch yöneticileriyle bir araya gelip merak ettiğin soruları onlara sorma fırsatı yakalamaya, vaka analizi çalışmasıyla becerilerini geliştirmeye hazırsan bu fırsatı kaçırma!



Başvuru yapmak için www.ituemk.org adresine tıkla ve iş dünyasına bir adım önde başlama fırsatı edin!




*Etkinlikler ücretsizdir.





*Etkinliklerde okul ve bölüm kısıtlaması yoktur.




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.