Öğrenci Kariyeri Banner

Pazarlamaya Dair Her Şey Bu Zirvede!

Pazarlamaya Dair Her Şey Bu Zirvede!
etkinlik_banner

ÖğrenciKariyeri olarak destekçisi olduğumuz Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü başarılı bir etkinliğe daha imza atıyor. 4. sü düzenlenecek olan Boğaziçi Marka Zirvesi etkinliğinin kulüp tarafından yapılan basın bültenini siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz:

Türkiye’nin en köklü öğrenci kulübü olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Satış ve Pazarlama Alt Kurulu bu sene 4. Boğaziçi Marka Zirvesi’ni düzenliyor.

  • Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün altı alt kurulundan biri olan Satış ve Pazarlama Alt Kurulu satış ve pazarlama ilgilisi, birikimi ve yeteneği olan üniversite öğrencilerinin bu alanlarda kendilerini geliştirmesine olanak sağlamayı amaçlar. Satış ve Pazarlama Alt Kurulu, bu amaçlar doğrultusunda düzenlediği etkinliklerde Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün 63. Yıllık birikiminden aktif bir şekilde yaralanarak satış, marka ve pazarlama dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmekte, deneyimleri değer olarak öğrencilere döndürmeye çalışmaktadır.

  • İleride marka ve pazarlama alanında bölgesel ve ulusal başarılara imza atma potansiyeline sahip üniversite öğrencilerini sektörün önde gelen isimleriyle buluşturmayı ve deneyim aktarımını sağlamayı amaçlayan Boğaziçi Marka Zirvesi 9-10-11 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde, Garanti Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

  • Etkinliğin sponsorları arasında Loreal, Anadolu Grubu, Yıldız Holding ,Colgate Palmolive, Henkel, KPMG ve Eti gibi alanlarında öncü markalar bulunuyor.

  • Açılış konuşmasını etkinlik direktörümüz Duhan Eşiyok’un yapacağı etkinlikte sponsor markalardan CMO, CEO, Pazarlama Müdürü gibi üst düzey yöneticilerin katılımıyla markalarla ilgili caselerin, hikayelerin ve ilgi çekici içeriklerin paylaşılacağı marka oturumları gerçekleşecek. Bunlara ek olarak Mutfak Sanatları Akademisi kurucusu Mehmet Aksel’in katılımıyla renkli bir oturum da etkinlikte yer alacak. Markalar Fısıldıyor ve Mey İçki ortaklığında gerçekleşecek oturumda ise ilgi çekici bir case analizi yapılacaktır.


Boğaziçi Marka Zirvesi hakkında daha ayrıntılı bilgi için resmi internet sitelerimiz www.buik.net veya bogazicimarkazirvesi.buik.net ‘i ziyaret edebilirsiniz.

ok_marka_zirvesi

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Alt Katı
34342 Bebek-İstanbul
T. +90 212 257 5798
F. +90 212 359 6814

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.