Öğrenci Kariyeri Banner

Okurken Çalışma İmkanı!

Okurken Çalışma İmkanı!
Üniversite, derslerin yanı sıra sosyal alanlarda neler yaptığınız ve kendinize neler kattığınız bir dünyadır. Olabildiğince gönüllü organizasyonlarda bulunmalı, ulusal-uluslararası projelerde yer almalı ve olabildiğince iş, staj tecrübeleri edinmelisiniz.

Tabii işin bir güzel yanı da kendi paranızı kendiniz kazanmalı ve hayatınızı istediğiniz şekilde yönlendirmelisiniz. Öğrencilik hayatınız boyunca kazanacağınız her deneyim sizleri ilerleyen zamanlarda faydalı birer tecrübeye dönüşecektir. Yeri gelecek garsonluk yapacak, yeri gelecek global bir şirkette uzun dönem stajyerlik yapacaksınız. İkisinin de deneyimi apayrı, ikisinin de tecrübesi farklı olacaktır.

ÖğrenciKariyeri organizasyonu olarak zaman zaman hizmet verdiğimiz global şirketlerden , zaman zaman da çeşitli projelerden ekip arkadaşı talebi gelmekte. Gelen bu taleplerin bir kısmı kısmi zamanlı (1-2 gün), kimi de uzun zamanlı (8 ay boyunca haftada 2-3 gün) şeklinde olabiliyor.

Bizler de gelen bu taleplere hazırlıklı olabilmek ve çalışmayı düşünen siz değerli öğrenci arkadaşlarımız ile iletişimde olabilmek adına hızlı bir başvuru formu oluşturduk.

Bu formu özverili bir şekilde doldurmanız durumunda, iş fırsatları oluştuğu anlarda sizlerle iletişime geçilecektir.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Sevgilerle,

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.