Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri'nde Sana da Yer Olabilir?

ÖğrenciKariyeri'nde Sana da Yer Olabilir?
ogrenci-kariyeri-basvuru

Merhaba ÖğrenciKariyeri Ailesine Katılmak İstiyorsan Sana da Yer Var!

ÖğrenciKariyeri 2015-2016 dönemi ekip başvuruları başladı. Fakat başvurunu yapmadan önce kafanda ki bir kaç soru işaretini gidermemiz gerekiyor.

ÖğrenciKariyeri Nedir?

ÖğrenciKariyeri 2014 yılında kurulmuş üniversite öğrencilerine yönelik haber sitesi ve kariyer platformudur. Türkiye’deki 80’den fazla üniversitede temsilcisi, ekibi bulunan kalabalık bir aileyiz.

Neler Yaptı? 

Üniversite öğrencilerine yönelik önemli içerikleri derleyip öğrencilere sundu.
Önem arz edebilecek ve biraz da olsa ‘bir şeyler katabileceğine’ inandığı içerikler oluşturup öğrencilerle buluşturdu.

Sadece internet sitesi mi? Tabii ki de hayır üniversitelerde çeşitli kariyer zirveleri yaptı (2015’in öne çıkan Beykent Üniversitesi İşletme ve Liderlik Kulubü ile ortak yaptığımız etkinliğe bu linkten ulaşabilirsin:) ) . Şirketlerle öğrencileri buluşturdu. Aile içinde bulunan arkadaşları da şirketlere götürerek kurumları yakından tanımalarını sağladı.

Firmalara aradıkları stajyerleri yönlendirdi. Yeni mezun arkadaşlara iş arayış süreçlerinde profesyonel destekler sundu. Kafasında projesi olanların hayalini gerçekleştirmesinde yardımcı oldu.

 Buraya saatlerce yapılanları yazabilirdik. Fakat sitemizi inceleyebilir ve bizleri daha iyi tanıyabilirsin. Biz anlatmayalım fazlasını sen bizi inceleyerek öğren istiyoruz :)

Evet bu ailede sana da yer var!

ÖğrenciKariyeri’nin sosyal bir platform, bir öğrenci oluşumu olduğunu unutma. Bizler kimseye bir maddi kazanç sunmuyoruz. Misyonumuz da buna hiç bir zaman yer yok. Bazı durumlar vardır; karşılığı hiçbir para ile ödenemez ve bazı durumlar vardır; ona ancak gönül verenler, gerçekten isteyenler yapabilir. İşte ÖğrenciKariyeri ailesi de bu sana değer katmaya ve sen de farkındalık yaratmaya çalışırız. Tabii sen de buna istekli ve sen de aileye bir şeyler kazandırabileceksen.

Şimdi yapman gereken altta yer alan formu en içten dileklerin ve samimiyetinle doldurup bizlere yollaman. Biraz zaman ayırıp yollarsan bizlere verdiğin önemi gösterebilirsin, bizlerde sana sevgimizi-saygımızı gösterelim.

ÖğrenciKariyeri Ailesi….

 

Başvuru Formumuzu Doldurmadan Önce Facebook Sayfamızda Paylaştığımız Yazımızı Okumanızı Rica Ediyoruz. Neden Böyle Bir Yapıda Bulunmanız Gerektiği Konusunda Siz de Fikirler Oluşturacaktır.

Başvuru formumuz altta yer almaktadır. Mobil cihazlardan formu görüntüleyemiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.