Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Online Zirveleri Başlıyor! // Sertifikalı

ÖğrenciKariyeri Online Zirveleri Başlıyor! // Sertifikalı
Küresel olarak geçirdiğimiz bu zorlu günlerde sağlığımız için en önemlisi sosyal mesafeyi korumamız ve evlerimizde kalmamız. ÖğrenciKariyeri olarak evlerimize kapanmaya başladığımız sürecin en başından beri öğrencilere kariyer alanında nasıl fayda sağlayabiliriz, nasıl zengin içerikler oluşturabiliriz diye düşünmeye başladık.

İlk aklımıza gelen doğal olarak etkinliklerimizi dijitale taşımak oldu. Bu süreçte siz değerli öğrenci arkadaşlarımıza kaliteli içerikler sunarak, evde geçirdiğiniz vakitleri verimli hale getirmek istiyoruz. Taleplerinizi dinledik, firmaların beklentileri ile karşılaştırdık. Talepleriniz doğrultusunda, 4 Ana Başlık altında sertifika da alacağınız zirveler tasarlamaya karar verdik.

Online Zirvelerimizi:

Mühendislik, İnsan Kaynakları, Satış - Pazarlama ve Endüstri 4.0 alanlarında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu zirvelerimizin ardından online sınavlar düzenlenecek ve katılımcı arkadaşlarımıza sertifikalar verilecektir. 4 Etkinliğe katılım gösterip başarılı sonuçlar elde eden öğrenci arkadaşlarımız ise Exclusive Sertifika sahibi olacaklar.

Etkinliklerimizin günleri ve saatleri kesinleştiğinde sizleri Öğrenci Kariyeri sosyal medya hesaplarından bilgilendiriyor olacağız.

Online Başvuru

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.