Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenci Kariyeri Mobil Uygulaması ile Kariyerini Artıla!

Öğrenci Kariyeri Mobil Uygulaması ile Kariyerini Artıla!
Öğrencilere yönelik bir sürü internet sitesi, haber portalları, gazete ve dergi bulmak mümkün. Peki ya bir mobil uygulaması? Ya da daha da derine inelim… Peki ya ‘SANA ÖZEL’ bir mobil uygulama? Nasıl mı? Yazımızda detaylı olarak anlattık!

İşte ÖğrenciKariyeri uygulamasını indirmen için 8 neden:


  • Öğrenci dostu ‘gibi görünen’ değil, ‘Ta Kendisi’ olan bir uygulama!


    01


    Öğrencilerin dostu kredilerin düşmanı her zaman yanında ve arkanda olan Öğrenci Kariyeri şimdi ise bir "indir" butonu ile cebinde, hem de tamamen ücretsiz bir şekilde! Piyasada öğrencilere destek verdiklerini söyleyen ama amaçları zaten boş olan ceplerimizi delmek olan uygulama ve türevlerinin aksine, biz gönül rahatlığıyla söylüyoruz ki, biz gerçek dostuz. :)


  • Öğrenciyiz, yükümüz çok! Bize bir yardımcı lazım!


    02

    “Tabii ki lazım!” dediğini duyar gibiyiz. Biz de bunu temel alarak bir mobil uygulama geliştirdik. ÖğrenciKariyeri mobil uygulamasıyla sana yardım etmek için varız! Uygulamayı indirdikten sonra bunu her geçen gün daha iyi anlayacaksın!


  • Tamamen senin ilgi alanına yönelik!


    03
    Uygulamayı indirdiğinde karşına çıkan ekrana bilgilerini girerek ve hangi bildirimleri almak istediğini seçerek uygulamayı sadece ve sadece kendine özel bir hale getirebilirsin! Böylelikle seni hiç alakadar etmeyen haberlerin bildirimleri telefonunu hiiiiiç meşgul etmeyecek. :)


  • Bildirim yağmuruna tutmayan nadide uygulamalardan! :)


    04

    “Ya uygulama güzeldi ama bildirim çubuğumu çok işgal ediyor.” diyerek kaç uygulama sildik bu zamana kadar! Hatta bazıları cidden çok işimize yarayan uygulamalar olmasına rağmen. Öğrenci Kariyeri uygulaması, böyle bir sorunun varlığından bile habersiz!


  • Telefonunda az yer kaplar!


    05

    Telefonumuzda zaten onlarca uygulama varken Öğrenci Kariyeri uygulaması uslu uslu telefonunun hafızasında ufak bir yere yerleşerek senin hayatına tümden kocaman etki yapar. Yani boyutu küçük, yardımı büyük uygulamamız. :)


  • Minimum şarj yer!


    Ök mobil

    Su gibi şarjımızı yiyen uygulamaların aksine Öğrenci Kariyeri mobil uygulaması çooook az şarjını kullanır. Sana yardım etmeye o kadar adamıştır ki kendini, şarjını yemek hiiiç aklına gelmez. :)


  • Onunla birlikte istediğin konuda en iyi bilgiye ulaşabilirsin!


    06

    Uygulamanın ana sayfasından öğrenciler için önemli olan haberler eksik olmuyor! Bu sayede kendin için lazım olan birçok konuya uygulamamızdan ulaşman mümkün.


  • Etkinlikler, staj-iş duyuruları, burs fırsatları bu uygulamada seninle!


    stajbasvurusu

    En güzel etkinlikler, hayatını değiştirecek staj-iş fırsatları ve burs fırsatlarına Öğrenci Kariyeri mobil uygulamasıyla tek tıkla ulaşarak birçok öğrenciden önce başvurabilir ve yerini alabilirsin!


Gelişmelerden, staj duyurularından, etkinliklerden, burslar ve daha nicelerinden anında sana özel kişileştirilmiş ayarlarıyla haberdar olmak için hemen uygulamayı App Store ve Google Play'den indir! Hiçbir haberden geri kalma, öğrenciliğini doya doya yaşa!


APPLE | PLAYSTORE



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.