Öğrenci Kariyeri Banner

Mobil Uygulamamıza Gelen Güncellemeler

Mobil Uygulamamıza Gelen Güncellemeler
ÖğrenciKariyeri Mobil uygulamamıza gösterdiğiniz destekten ötürü öncelikle tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Mobil uygulama fikrimizi çıkardığımızda öğrenciler ve yeni mezunlar için birçok kolaylaştırıcı modül düşünmüştük. Bunların tamamı hazır halde uygulamamızı sunmaya çalıştığımızı görünce sürecin çok fazla uzadığını gördük. Ve modülleri güncelleştirmelerimizle beraber sizlerle buluşturmayı amaçladık.

Uygulamamızın ilk versiyonunda yorum özelliğini dahi siz değerli kullanıcılarımızla paylaşamamıştık :) Son güncellememiz dahil ilk versiyonumuzdan itibaren gelen tüm özellikleri sizlerle paylaşıyoruz:

  • Yorum Özelliği / Kullanıcılarımız içeriklere kolaylıkla yorum yapabilmekte.

  • Favorilere Alma / Haber görsellerimizin sağ üst tarafında bulunan yıldız sayesinde istediğiniz haberleri favorilerinize alarak kendi kütüphanenizi oluşturabilmektesiniz.

  • Foto & Video Galeri Paylaş / fotoğraf ve video galerilerimiz de kullanıcılarımız tarafından paylaşılabilmekte.

  • Haber Gönder & İletişim Kategorisi / kullanıcılarımız haber gönder kategorimiz ile bizlere kolaylıkla haber-etkinlik-bülten gönderebilmekte - iletişim kategorisi ile ise bizlere ulaşabilmektedirler.

  • Staj & Etkinlik Başvuru Modülü / Anlaşmalı olduğumuz şirketlerin staj başvurularına ve yine aynı şekilde anlaşma sağladığımız öğrenci kulüplerinin etkinliklerine tek tıkla saniyeler içinde kayıt olabileceksiniz.

  • Test Modülü / Son haftalarda üzerine en fazla kafa yorduğumuz modülümüzdü :) Kullanıcılarımız için eğlenceli ve bilgilendirici testler yapmayı amaçlıyoruz. Güncelleştirmeleri yapan kullanıcılarımız ile ilk testimizi bu akşam paylaşmayı planlıyoruz :)


Hatalarımızı ve önerilerinizi yorumlarla bizlerle paylaşabilirsiniz. Bizler sizler hizmet sunmak ve öğrencilik / yeni mezun hayatınızı kolaylaştırmak amacıyla bu uygulamamızı çıkardık. Eksiklerimiz, hatalarımız elbet vardır. Bilmeniz gereken bu hataları gidermek için gece gündüz çalışan bir start-up ekibi bulunmaktadır.

Playstore ve Applestore'da yorum olarak bizlere desteklerde bulunursanız, arkadaşlarınıza uygulamamızı önerirseniz bizleri çok mutlu edersiniz. Unutmayın gücümüzü daima sizlerden alıyoruz.

ÖğrenciKariyeri Ailesi'den Sevgi ve Saygılarla...

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.