Öğrenci Kariyeri Banner

Mektuplaşma Geleneğini Günümüze Uyarlayan Uygulama:Slowly

Mektuplaşma Geleneğini Günümüze Uyarlayan Uygulama:Slowly
Slowly, "Dünyaya mektup yaz!" sloganıyla mektuplaşma geleneğini, coğrafi sınırları yıkarak günümüze uyarlıyor. Akıllı telefonunuza indirebileceğiniz bu uygulama, sizinle ortak ilgi alanları bulunan ve dünyanın herhangi bir yerinde bulunan mektup arkadaşlarınızla mektuplaşma fırsatı veriyor.

Uygulamayı, diğer benzer uygulamalardan ayıran en önemli unsur ise mektupların gerçek mektup gibi farklı uzaklıktaki ülkelere farklı sürede ulaşıyor. Ve tıpkı gerçek mektup gibi bir defada yalnızca bir mektup gidiyor. Kendi seçeceğiniz takma isim ve uygulamanın sunduğu seçenekler içerisinden seçeceğiniz avatarınız sayesinde kişisel bilgilerinizi korurken, birçok farklı konuyu konuşabileceğiniz birçok yeni arkadaş edinebiliyorsunuz.

Uygulamanın fotoğraf gönderme seçeneği de bulunuyor. Fakat bir günde belirli miktarda fotoğrafı özel olarak sadece mektup arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz.

slowly-app_790x445

Bulunduğunuz ülkeye, burcunuza, farklı ülkelerden konuştuğunuz arkadaşlarınızın size gönderdikleri pullarla da 100'ün üzerinde pul biriktirerek, pul koleksiyonunuzu büyütebilirsiniz.

Uygulamayı hem AppStore'dan hem de Google Play'den telefonunuza indirebilirsiniz. Ayrıca uygulama ile ilgili detayları uygulamanın sitesinden öğrenebilirsiniz.

Özgün İçerik: Begümhan İ. Şimşir

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.