Öğrenci Kariyeri Banner

Kolay İK Kurucusu Çağlar Yalı Startup Grind'a Konuk Oluyor!

Kolay İK Kurucusu Çağlar Yalı Startup Grind'a Konuk Oluyor!
Bu ay da sizler için harika bir girişimcilik hikayesine daha ev sahipliği yapılacak.

18 Mart Pazartesi, ülkemizin en başarılı girişimlerinden ve Türkiye'nin ilk bulut tabanlı personel yönetim platformu olan Kolay İK'nın kurucusu Çağlar Yalı konuğumuz olacak. Çağlar Yalı ve Kolay İK'nın başarı hikayesini dinleyebileceğiniz ve birbirinden başarılı yeni arkadaşlar edinebileceğiniz etkinliğimize, erken kayıt avantajıyla kaydolmak için hemen aşağıdaki linke tıklayın!

Etkinlik Kayıt Linki: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-istanbul-presents-startup-grind-hosts-caglar-yali-kolay-ik/#/

Etkinlik Ne Zaman? - 18 Mart 2019 -

Etkinlik Nerede? -Kolektif House Maslak-

18:00-19:00 Kayıt&İkram&Networking
19:00-20:15 Çağlar Yalı - Söyleşi
20:15-21:00 İkram&Networking

Çağlar Yalı kimdir?

Çağlar Yalı, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. PayPal’da Satış Mühendisi olarak 3 yıl çalıştıktan sonra bir süre Visa Consultancy aracılığıyla bankalarda yönetici danışmanlığı yaptı. Bu süreçte Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Yöneticiliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. 2015’te Efecan Erdur ve Gizem Sevinç’e ile beraber Kolay İK şirketini kurdu. Şu anda Kolay İK’nın finans ve satış süreçlerinden sorumlu Kurucu Ortak olarak görevine devam ediyor.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.