Öğrenci Kariyeri Banner

"İTÜ Women in Business” Gençlere İlham Vermeye Devam Ediyor!

"İTÜ Women in Business” Gençlere İlham Vermeye Devam Ediyor!
Geçen sene ilki gerçekleşen ve büyük ses getiren "İTÜ Women in Business", ikinci senesinde daha büyük, daha güçlü ve sürprizlere dolu olarak geri dönüyor!

1 Mart 2018’de İTÜ Ekonomi Kulübü aracılığıyla gerçekleştirilecek olan “İTÜ Women in Business” kariyer planını çizmeye çalışan üniversite öğrencilerini, kadın girişimcilerin ilham kaynağı olacak başarı hikayelerini dinlemek üzere İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’ne davet ediyor.

Spiker Hazal Ayaşan’ın sunumuyla gerçekleşecek olan etkinlikte, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, TurkishWIN kurucusu Melek Pulatkonak, Kanal D CEO’su Özge Bulut Maraşlı, Allianz Yönetim Kurulu Başkanı ve eski TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, oyuncu Hazal Kaya gibi ilham kaynağı isimler, kadının iş hayatındaki ve ekonomideki rolünü tartışmak, cinsiyet eşitsizliklerine dikkat çekmek ve tecrübeleriyle kariyer planı çizmekte olan üniversite öğrencilerine ilham vermek amacıyla bir araya gelecek.

Etkinlikte yer alacak tüm konuşmacıları ve etkinlik programını görmek için etkinlik sayfasına göz atmayı unutma!

Eğer sen de bu ilham verici tecrübeler önderliğinde kariyer planını çizmek istiyorsan, içinde girişimci bir ruh varsa fakat harekete geçemiyorsan, 1 Mart 2018’de İTÜ Maçka Kampüsü’ne davetlisin!

Katılım formu için tıklayın

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.