Öğrenci Kariyeri Banner

İTÜ EMÖS BaşArı Ödülleri

İTÜ EMÖS BaşArı Ödülleri



İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (İTÜ EMK), LC Waikiki sponsorluğunda "Yılın En BaşArılı”larını bir araya getiriyor.

İTÜ EMK, bu yıl 21.sini düzenleyeceği Türkiye'nin en uzun soluklu öğrenci sempozyumu olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu (İTÜ EMÖS)’nun 18 Şubat 2014 tarihinde gerçekleşecek açılış gecesinde yine ünlü isimleri ağırlayacak.

Her sene üniversite öğrencileri ve “Yılın En BaşArılı”larının takipçileri tarafından değerlendirilen ve geçtiğimiz yıl her kategorisini 25.000 kişinin değerlendirdiği anketler sonucu alanında önde gelenler belirlenmektedir.

Anket kapsamında bu yıl da En "BaşArılı" yerli filmden, eğlence programına; işadamından, köşe yazarına; tartışma programından, şarkısına birçok kategoride ödül verilecek. Ödül töreni 18 Şubat 2014 akşamı Harbiye Askeri Müzesi’nde LC Waikiki sponsorluğunda gerçekleşecek. 23 kategoride ödül alacak "BaşArılı"ları belirlemek için yapılan ankete buradan ulaşabilirsiniz.




 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.