Öğrenci Kariyeri Banner

İşte Hepimizin Merak Ettiği Mars Evleri!

İşte Hepimizin Merak Ettiği Mars Evleri!
Hepimizin bildiği üzere insanoğlunun Dünya'dan sonra en fazla yaşanması düşünülen gezegenimiz Mars! Bu konuda Elon Musk'ın büyük hayalleri de var üstelik ve bunları gerçeğe dönüştürmek konusunda çok emin gözüküyor. Şimdi bahsedeceğimiz evlerle sadece astronotlar içinde olsa Mars'ta yaşamın ilk adımları atılıyor. Mars'ta yaşam araştırmaları günden güne derinleşirken Çin merkezli firma Mars için tasarladığı evleri tanıttı. Kapsül şeklindeki yapıların Kızıl Gezegene kurulacak kolonide yer alması hedefleniyor.

astronotlar-mars-ta-bu-evlerde-yasiyacak-712939_3171_6_b

İnsanoğlunun uzay keşfindeki yeni ve en büyük hedefi Mars. Bu hedef uğruna pek çok ülke ve firma büyük çalışmalar yürütüyor.1414270910101

Yapılan bu evler bilim dünyasının Mars'ta koloni kurma hedeflerine biraz daha yaklaşmalarını sağlıyor.

,Mn1JiOhtfkKdhbfqpMiNWQ

Çin merkezli firma Mars Case adını verdiği bu evleri tanıtıma sundu. Bu evler ne kadar küçük gözükse de bir insanın rahatlıkla yaşayacağı bir konfora sahip.

astronotlar-mars-ta-bu-evlerde-yasiyacak-712939_3313_2_b

Bilim insanlarının yapmayı planladığı Mars koloni projesinde bu Mars Case evlerinin kullanılacağı düşünülüyor. Bu evlerin içinde ufak bir yaşam alanı, tuvalet ve masa da yer alıyor.

astronotlar-mars-ta-bu-evlerde-yasiyacak-712939_6987_5_b

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.