Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizce'sini Geliştirmek İsteyenlerin Okuyabileceği 8 Dergi

İngilizce'sini Geliştirmek İsteyenlerin Okuyabileceği 8 Dergi
Globalleşen dünyada İngilizce öğrenmenin neredeyse kaçınılmaz olduğu bilinen bir gerçektir. Bu sebeple özellikle İngilizce'si belli bir düzeyde olanların ve akademik sınavlara girmek isteyenlerin yararlanabileceği İngilizce dergilerden bahsetmek istiyorum. Bu İngilizce dergilerini okuyarak hem güncel bilgiler edinebilir, tam olarak bilgilerini oturtamadığınız gramer konuları varsa bu bilgilerinizi daha iyi oturtabilir, yazmada eksiklik hissediyorsanız yazma becerilerinizin daha da gelişmesine yardımcı olabilecek kalıpları, bağlaçları, tamlamalı cümleleri daha iyi bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu yazımda sizlere takip edebileceğiniz İngilizce online dergilerden ve satın alıp okuyabileceğiniz dergilerden bahsetmek istiyorum.

english-1

 

1)http://downmagaz.com

2016-11-04

Bu sitede menünün sol kategorisinde ilginizi çekebilecek alanlara göre istediğiniz dergiyi okuyabilirsiniz.  Güncel dergileri kolaylıkla takip edebilirsiniz.

2)http://magazinesdownload.com

2016-11-04 (1)

Bu online platformda ise menünün sağ tarafına tıklayarak istediğiniz kategoride dergileri bulabilme imkanı sunmaktadır. Özellikle akademik sınavlara hazırlanıyorsanız  orta düzey üstü ve ileri seviyede birçok dergiye erişebilirsiniz.

3)Hot English Magazine

english-4

İngilizce öğrenmek isteyenlerin  ve geliştirmek isteyenlerin başvurabileceği günümüzün en popüler dergilerinden biri... Bu dergi sayesinde güncel konular ve ironik yaklaşımlar sayesinde İngilizce zevkli bir hale dönüşmektedir; ayrıca İngilizce deyimleri, günlük konuşmada kalıplaşmış sözleri, güncel iş dünyası, seyahat, gezi, güncel gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bir dergidir. Bunun yanı sıra akademik sınava hazırlananlara da tavsiye edilir.

4)The Economist

english-5

Ekonomiye ilgi duyanların ve akademik sınavlarda karşınızaa çıkabilecek ekonomik terimleri kalıcı bir şekilde öğrenmek isteyenler takip edebilirler.

5)Science

englishhh 6

Bilimsel gelişmeler için Amerikan Birliği'nin yayınladığı bir dergidir. Dünyanın en prestijli bilim dergisi olarak kabul edilmektedir.

6)Forbesenglishh 7

 

İş dünyasına ilişkin güncel gelişmeleri ve dünya ekonomisini daha yakından tanımanıza faydası olabilecek bir dergidir.

7)Discover

2016-11-04 (2)

Bilimsel gelişmelere ilgi duyanların yakından takip etmesi gereken bir dergidir.

8)National Geographic

2016-11-04 (4)

Doğa hayatını ve yaşamın güzelliklerini derinlemesine keşfetmek isteyenlerin yararlanabileceği bir dergidir.

 

Özetle, internet vasıtasıyla birçok e-kitaba erişebildiğiniz gibi e-dergilere de erişebilir, pdf olarak indirebilme imkanına sahip olabilirsiniz. Buna ek olarak Türkiye'de yayımlanmış akademik yayınlara da İngilizce olarak erişebilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Zamanını etkili bir şekilde değerlendirmek, yeni bir şeyler öğrenmek isteyenler de İngilizce dergiler okuyarak zamanını değerlendirebilirler.

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.