Öğrenci Kariyeri Banner

''Hep Burada Kalsam'' Diyeceğiniz Kamp Yerleri!

''Hep Burada Kalsam'' Diyeceğiniz Kamp Yerleri!
Denizin dalga sesleriyle, şöyle mis gibi kokan doğanın havasıyla, yıldızları izleyerek uyuyakaldığınızı düşünün. Düşünmek bile insana huzur veriyorsa, yapması ne güzel olur kim bilir! İhtiyaçlarınızı giderebileceğiniz, ‘’Kamp çok sıkıntılı iş ya’’ düşüncesinden sizi uzaklaştıracak kamp yerleri;

 

yenice_790x445

 

  • Yenice Ormanları/ Karabük


Karabük - Yenice arası yarım saat kadar sürmektedir. Yenice Ormanları’nda Kent Ormanı, Eğriova Göleti, Sorgun Yaylası, Şekermeşe, Darıyazısı gibi alanlarda kamp yapmak mümkün. Yenice Belediyesi’nin hazırladığı yürüyüş parkurları projesi kapsamında tam 396 kilometrelik rotalar oluşturulmuş. Parkurlara kırmızı-beyaz levhalar da yerleştirmiş böylece kaybolmak gibi bir derdiniz de olmuyor. Doğa Yürüyüşü, Dağ Tırmanışı, Rafting, Paintball gibi aktiviteler mevcut. Verilen hizmetler; tuvalet, çeşme ve piknik masası. ‘’Börtü böcek korkarım’’ diyen birisiyseniz butik otelde kalma olanağınız da var. Yemek ihtiyaçlarınızı da restoran ya da mangal evlerinden karşılayabilirsiniz.

 

 

2r7mph02GWKgeEBl-pic-jpg

 

  • Çubucak Orman Kampı/ Muğla


Tesiste restoran, kafeterya, oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, market ve çocuk parkı bulunuyor. Tesisin hemen karşısında her sabah köylüler tarafından küçük bir pazar yeri olması da ayrı bir güzel. Diğer ihtiyaçlarınızı da tesisin marketinden kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Lavabo, duş, bulaşıkhane gibi alanların da bulunmasıyla kampınızı gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.


Koprulu-Kanyon-Milli-Parki_790x445


 

  • Köprülü Kanyon Milli Parkı/ Antalya


Köprülü Kanyon’da kamp ve çadır kurma alanlarında ya da pansiyonda ve ağaç evlerde konaklayabilirsiniz. Rafting, doğa yürüyüşü, jeep safari, kanyon geçişleri gibi doğa aktivitelerine katılabilirsiniz. Verilen hizmetler; tuvalet, duş ve elektrik. Büfeden de ihtiyaçlarınızı karşılama imkanınız var.


 

hızır_790x445

 

  • Hızır Kamp/ Balıkesir


Kazdağları'nın Kirişlik Vadisi eteğinde bir tatil mekanı. İsterseniz ağaç evlerde, isterseniz kendi çadırınızda konaklama yapabilirsiniz. ‘’Yoga ve Meditasyon’’ kampından tutun ‘’Afrika Dansı’’ kampına kadar etkinlikler mevcut. Zeytinli Çayı’nın serin sularında yüzüp, Kazdağları’nın size huzur verecek doğasında yürüyüş yapabilirsiniz.

 


Webp.net-resizeimage


 

  • Borçka Karagöl/ Artvin


Kalmak için otel olmasa da göl kıyısında kamp yapmak için özel bir alan var. Uyanır uyanmaz gününüzü güzelleştirecek göl manzarası sizi karşılıyor. Girişte bir restoran bulunuyor. Yemek ihtiyaçlarınızı oradan karşılayabilirsiniz, fiyatlar makul. Sandal kiralayıp göl üzerinde gezintiye çıkmak ve parkurda yürüyüş yapmak gibi aktiviteleri mevcut.


ateş_790x445


 

Bu öneriler çok pahalıya kaçmadan kamp yapabileceğiniz, sadece doğal güzelliğiyle dikkat çeken değil ihtiyaçlarınızı da giderebileceğiniz yerlerdir. Kamp yaparken çevreyi kirletmemeye özen gösterelim. Kamp yapalım derken çevre katliamı yapmayalım!

Özgün İçerik: Fatma Kunt

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.