Öğrenci Kariyeri Banner

Guinness Rekorlar Kitabı'na Girerek, 9 Yaşında Üniversite Mezunu Olacak

Guinness Rekorlar Kitabı'na Girerek, 9 Yaşında Üniversite Mezunu Olacak

Dünyanın en genç üniversite mezunu Hollanda'dan çıkabilir. 9 yaşındaki Laurent Simons öğrenimine devam ettiği elektrik mühendisliğini bitirirse adını Guinness Rekorlar Kitabı'na yazdıracak.


Normalde en az  3 yılda tamamlanan bölümünü 1 yılda tamamlayacak. Lisans eğitimine Mart ayında başlayan Laurent, önümüzdeki günlerde son projesini tamamlamak üzere.


1


Laurent, lisans eğitimini tamamladığında, 10 yaşında ABD'deki University of Alabama'dan mezun olan Michael Kearney'in elinde olan 'dünyanın en genç üniversite mezunu' unvanını da eline alacak.

Laurent önceki yıllarda verdiği bir röportajda, astronot ya da kalp cerrahı olmak istediğini belirtti. Şu an ise yalnızca kalp üzerine yoğunlaşmak  söylüyor.

2

İnsanların kalp rahatsızlıklarını gidermek için çalışmanın yanı sıra, insan ömrünü uzatmak için de çalışmalar yapmak isteyen Laurent, kalp rahatsızlığı bulunan büyükbabası ve büyükannesine de yardım etmek istiyor.

Özel İçerik

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.