Öğrenci Kariyeri Banner

FMCG'nin Kalbi Bu Kampta Atıyor!

FMCG'nin Kalbi Bu Kampta Atıyor!
Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü ve Anbean Tanıtım Danışmanlık iş birliğiyle düzenlenecek olan FMCG Case Camp, Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden katılım gösteren öğrencileri, FMCG sektörünün en prestijli şirketleri ile aynı platforma buluşturmayı hedefliyor!

21-22-23 Ekim’de konaklamalı olarak gerçekleşecek olan FMCG Case Camp, Türkiye’nin en iyi 6 üniversitesinden 80 katılımcıyı P&G, Unilever, L’oreal, Pepsico, Anadolu Grubu ve ETİ gibi FMCG sektörünün devleri ile aynı platformda buluşturuyor.

FMCGFMCG Case Camp 3, 4. sınıf ve Yüksek Lisans öğrencilerinin şirketler ile iletişim halinde olarak FMCG sektörünün atmosferini yakalamasını ve kariyer yollarını çizmesini sağlıyor.

Sen de bu prestijli firmalar ile case calışmalarına katılmak, şirket sunumlarını dinlemek ve Inspiring Talks ile hikayelerinden ilham almak istiyorsan hemen başvur, yerini hazırla!

Son başvuru tarihi: 15 Ekim

Daha fazla bilgi için tıklayınız

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.