Öğrenci Kariyeri Banner

Fakir Baykurt Öykü Yarışması 'nı Kaçırmayın!

Fakir Baykurt Öykü Yarışması 'nı Kaçırmayın!
Bazı insanlar; duygularını ve düşüncelerini dile getirirken, yazı yazma gereksinimi duyarlar. Çevremizde de hissiyatlarını yazı yoluyla dile getirenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazladır. Birçok kişide; duygularını farklı yollar ve vasıtalar aracılığıyla ifade etme arayışı hissetmiştir. Sizler de öykülerinizle kendinizi ifade etmek istemez misiniz?

Hikaye

Sarıyer Belediyesi'nin başlatmış olduğu bu yarışmaya sadece üniversite ve lise öğrencileri değil; aynı zamanda ortaokul öğrencileri de katılabilir.

Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 6.Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında "Herkesin Bir Öyküsü Vardır" sloganıyla gerçekleştirilen Fakir Baykurt Öykü Yarışması başvuruları devam ediyor.

Hikaye 2

Ortaokul, lise ve yetişkinler olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenecek yarışmaya; her aday tek öyküyle katılabiliyor. Son başvuru tarihi 03 Mart 2017 olan yarışmada, derece alan öykülere, ödülleri 12-13-14 Mayıs’ta Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda düzenlenecek olan 6.Sarıyer Edebiyat Günleri’nde verilecek.

Öyküler;Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi, Şehit Mithat Yılmaz Caddesi. No:85, Sarıyer/İstanbul adresine elden veya kargo vasıtası ile gönderilecektir.

ÖDÜLLER 

1.KATEGORİ Ortaokul (10-14 yaş)
Birinciye : 1500 TL
İkinciye: 1000 TL
Üçüncüye : 750 TL
Mansiyon : 500 TL

2.KATEGORİ Lise (15-19 yaş)
Birinciye: 2000 TL
İkinciye : 1000 TL
Üçüncüye : 750 TL
Mansiyon : 500 TL

3.KATEGORİ Yetişkinler Kategorisi (Ortaokul ve Lise öğrencisi olmayan 18 yaş ve üzeri)
Birinciye : 5000 TL
İkinciye : 3000 TL
Üçüncüye : 2000 TL
Mansiyon : 1000 TL

Detaylı bilgi için:
Buradaki bağlantıdan web sitesine bakabilirsiniz. 
İletişim: 444 1 722
E- Posta: kulturvesosyalisler@sariyer.bel.tr

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.