Öğrenci Kariyeri Banner

Evdeki İzole Zamanlarınızda İngilizcenizi Geliştirecek Uygulamalarla Tanışın!

Evdeki İzole Zamanlarınızda İngilizcenizi Geliştirecek Uygulamalarla Tanışın!
Voscreen: Sevdiğiniz film ve videolardan 15 saniyelik kesitler ile ücretsiz şekilde İngilizce öğrenebileceğiniz Türk girişimi olan bir uygulama.

voscreen ile ilgili görsel sonucu

Duolingo: Podcastleri, hikayeleri ve konuşma kulüpleriyle birbirinden eğlenceli seviyeleri oyunlaştırma yöntemiyle çözmenizi sağlıyor.

duolingo ile ilgili görsel sonucu

Memrise: Bir dil öğrenirken, kelimeleri uzun süreli hafızanıza atmayı başaran ve telaffuzları mükemmel olan bu uygulama, dilinizi geliştirmenizde büyük katkı sağlıyor.

memrise ile ilgili görsel sonucu

YouEnGlish: Kelimelerin telaffuzlarını robotlardan duymak değil de gerçek insanlardan duymak istiyorsanız karşınızda yine bir dahi duruyor!

YouGlish ile ilgili görsel sonucu
Ororo: Film, dizi ve Youtube videolarını çift altyazı ile izleyebileceğiniz, altyazı üzerine mouse ile geldiğinizde çevirisini görebileceğiniz, öğrenirken sıkılmayacağınız renkli bir uygulama.

ororo english ile ilgili görsel sonucu

Easy Stories: İngilizce hikayeler okuyup dinleyebileceğiniz, isminin zıttı olarak farklı seviyelerde hikayeler barındıran yararlı bir site.

Ekran Resmi 2020-03-19 11.37.15
Ludwig.Guru: Kelime ve kelime gruplarının cümle içinde değişik kullanım tarzlarını görmek, kurduğunuz İngilizce yapıların doğruluklarını teyit etmek için elinizin altında bulunması gereken bir site.

ludwig guru ile ilgili görsel sonucu

News in Levels: Günlük olarak güncellenen ve haberleri 3 farklı seviyede sunan, dil öğrenme açısından gelişmenize yardımcı olacak bir haber sitesi.

news in levels ile ilgili görsel sonucu
Lyrics Training: Şarkınızı ve seviyenizi kendiniz belirleyerek, şarkı sözlerindeki boşlukları yazılı veya çoktan seçmeli sorularla tamamlayacağınız bu eğlenceli platform, gelişmeniz için sizi bekliyor.

Ekran Resmi 2020-03-19 11.40.27

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.