Öğrenci Kariyeri Banner

En Kolay Öğrenilen 5 Dil

En Kolay Öğrenilen 5 Dil
Anadilin yanında yeni bir yabancı dil öğrenmek artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Yabancı dil konuşabilmek bireyi diğerlerinden bir adım öne götürür. Dünyada yaşananları takip etmek, ayak uydurmak farklı bir dile hakim olmak ile mümkündür. Bunun yanında kendi anadilini konuşmayı da bilmek yabancı dilleri öğrenmeyi kolaylaştıracak. Yabancı dili geliştirmek için o dili konuşan ülkeye gitmek veya oradaki kişilerle iletişim kurmak faydalı olacaktır. Okulların yurt dışı programlarıyla da öğrenim gerçekleşebilmektedir. Yabancı dil hem iş yaşantısı hem genel yaşantı adına kişi için büyük bir gelişim olmaktadır.

Tabi yeni bir dil öğrenmek o kadar da kolay değildir. Azim ve istekli çalışmak öğrenime katkısı olan en büyük durumdur. Yabancı dili tanımaya, öğrenmeye istekli olmak dil öğrenimini kolaylaştırır. Yanlış yapa yapa, sorarak dil öğrenim yolculuğuna çıkılmalıdır.Dil öğrenimi yalnızca alfabeyi öğrenmekten ibaret değildir. Bir dil öğrenmek, yeni bir kültür öğrenmek ve keşfetmektir. Dil öğrenmek uzun ve çetrefilli bir yoldur. Bu sebepten öğrenmek istenilen dili ilgi alanlarına dahil edin. Dinlenilen müziklerde, izlenilen filmlerde o dili kullanarak kulak aşinalığınızı sağlayın. Böylelikle hem daha akılda kalıcı hem de zevk ile dil öğrenim yolculuğuna çıkın.

yabanci-dil-ogrenebileceginiz-en-iyi-10-android-uygulamasi-1-1

Dünya üzerinde 2200 kadar dil bulunmaktadır. Bunun 200' e yakını güncel olarak konuşulmaktadır.

Yeni bir dil öğrenmek hep bir adım öne taşıyacak güçtür. Yeni dil öğrenmek eğlencelidir. Ama bir o kadar da zorludur. Bu zorluğa göğüs germek için de kararlı olmak önemlidir.

En Kolay Öğrenilen 5 Dil

İNGİLİZCE

Evrensel bir haline gelen İngilizcenin öğrenimi kolaydır. Kaynak bulma konusunda da yine kolaylık sağlayan bir dildir. Pratik yapma imkanının en kolay olduğu ve 2 milyar kişinin konuştuğu bir dil haline gelince öğrenmek zorunluluk haline gelmiştir. Hem sondan hem de önden eklemeli bir dil olan İngilizce, Türkçeye göre ters olsa da filmler, diziler, müzikler ile öğrenme fırsatı kolayca yakalanmaktadır.

Konuşma: Çok Kolay

Gramer: Kolay

Yazma: Kolay

ingilizce-ogrenmek-icin-uygulamaniz-gereken-pratik-bilgiler_780x384

İSPANYOLCA

Okunduğu gibi yazıldığı için en kolay öğrenilen diller arasındadır. Yine birçok insanın ana dili olan İspanyolca, Latin ve Arap dilinden etkilenmiştir. Uluslararası iş ilanlarında %37 ' lik kesim İspanyolcayı bilinmesi gerekilen dil olarak görmektedir. İş yaşantısında güzel kapılar açabilecek dil haline gelmiştir.

Konuşma: Çok Kolay

Gramer: Çok Kolay

Yazma: Kolay

Learning-Spanish

İTALYANCA

25 Dünya ülkesinde kullanılan bir dil olan İtalyanca öğrenmesi kolay bir dil olmaktadır. Romantik bir dil olan İtalyanca şarkı edasıyla konuşulmaktadır. Bu sebepten olsa gerek en çok öğrenmek istenilen diller arasındadır. Kelimelerin çoğunun sesli harfle bitmesi dilde bir ahenk yaratmaktadır. İtalyancada kullanılan bazı kelimelerin İngilizce ile benzemesi ile İngilizce bilenlerin kolaylıkla bu dili öğrenmeleri mümkündür.

Konuşma: Kolay

Gramer: Kolay

Yazma: Orta

italian-language-class

KORECE

Anadili Türkçe olan biri için kolay öğrenilen diller arasında Korece gelmektedir. Aynı Ural-Altay dil ailesinden gelen Korece, farklı bir alfabeye sahiptir. Ama bu sizi korkutmasın. Dil yapısı Türkçe ile benzerlik gösterdiğinden alfabeyi öğrenmek size yeni bir dil öğrenmeyi sağlayacaktır.

Konuşma: Kolay

Gramer: Kolay

Yazma: Orta

616118856

FRANSIZCA

Diğer dillere göre biraz daha kaba ve gırtlaktan çıkan kelimeleriyle sizleri zorlasa da öğrenmesi kolay diller arasındadır. Aşkın ve romantikliğin dili olarak görülen Fransızca, İspanyolca, Portekizce ve İtalyanca ile bazı kelimeleri örtüşmektedir. Fransızca 29 ülkenin resmi dili olarak kullanılmaktadır.

Konuşma: Orta

Gramer: Orta

Yazma: Ortaya Yakın

fransizca-nasil-konusulur_646x340

Bunların yanında öğrenilmesi gereken diller arasında Çince ve Hintçe gelmektedir. Gelişen ve değişen dünyada gelişmeleri takip etmek, araştırmak, incelemek diller aracılığıyla olmaktadır. Çin gibi dünya gücünün dilini öğrenmek iş yaşantısı için artık fırsat kapısı olmaya başlamıştır.

Özel İçerik: Sevil Gödek

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.