Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En Ücra Yeri Olarak Bilinen Bu Ada Size Orada Yaşamanız İçin Para Ödemeye Hazır

Dünyanın En Ücra Yeri Olarak Bilinen Bu Ada Size Orada Yaşamanız İçin Para Ödemeye Hazır
Demek kent hayatından sıkıldınız. "Şöyle bir sahil kasabasına, hatta belki de bir adaya taşınsam" diyorsunuz. Belki yaptığınız işten - kurumsallar size söylüyorum! :) - de bıktınız. "Bütün gün Excel'le uğraşmak yerine bir çiftliğim olsaydı, toprakla uğraşsaydım" diyorsunuz. Hatta belki ülkeden de sıkıldınız; Avustralya, Kanada size cennet gibi görünüyor.

O zaman size uygun işi gururla takdim ediyoruz:

 



[ad name="Google Adsense"]



Tristan da Cunha Adası'nda tarım ve hayvancılık! Bu adını ilk defa duyduğunuz ada dünyanın en ücra yeri olarak biliniyor. Sebebi çok açık; bu ada aşağıdaki haritada göreceğiniz gibi Güney Afrika ve Güney Amerika'nın tam ortasında, okyanusun göbeğinde yer alıyor.

 



Bu ilginç adada 300 kişi, 300 sığır, 500 de koyun var. Başka da bir şey yok :) Havaalanı da bulunmadığı için yılda sekiz defa Güney Afrika'dan gelecek gemiyle ihtiyaçlarını karşılıyorlar.



Peki burada ne yapacaksınız? Görev tanımında hayvanlara bakmak, bağcılık, seracılık gibi tarım ve hayvancılık işleri yer alıyor. Adada bugüne kadar sadece patates yetiştirilmiş; şimdi farklı şeyler denemek istiyorlarmış :)



Bu arada belirtelim, iş ilanında iki yıllık bir sözleşmeden bahsediyorlar; kendinizi buna göre hazırlayın.

Herhalde bu görevde insan hayatının en huzurlu, en dingin iki yılını geçirir diye düşünüyoruz.

Siz bu işe başvurup başvurmamayı düşünürken bir de aşağıdaki fotoğraflara göz atın; belki kararınızda yardımcı olurlar ;)

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.