Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Yılmaz Üniversite Öğrencilerinin Çağrısına Kulak Verdi

Cem Yılmaz Üniversite Öğrencilerinin Çağrısına Kulak Verdi
cem_yılmaz

[ad#HTML-2]

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'a sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan bir çok kitle oldu. Gerek sosyal sorumluluk projeleri için gerekse de formasyon çağrısı için(Evet formasyon çağrısı için Cem Yılmaz'dan da destek istendi. Sonuçta kontenjanları kendisi belirliyor:)). Elinden geldiğince sosyal medya üzerinden gelen sorulara yanıt vermeye çalışılan (ki bu konuda zaman zaman sert eleştirilere de maruz kalabiliyor) bu sefer üniversite öğrencilerinin çağrısını karşılıksız bırakmadı.

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin twitter üzerinden başlattıkları  başlığına sessiz kalamayan Cem Yılmaz, ''Sevgili kardesler,Tweetleri gordum..Ocak ayinda bi gezi yapacagim ancak o zaman.'' yazarak öğrencilerin umutlarının yeşermesine vesile oldu.

cem

Bakalım ocak ayından itibaren sevdiğimiz Cem abimizi hangi kampüslerde görme fırsatına erişeceğiz. Bizim için fark eden bir durum yok çünkü ÖğrenciKariyeri tüm kampüslerde :)

Yazı: ÖğrenciKariyeri

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.