Öğrenci Kariyeri Banner

British American Tobacco’da Çalışmak

British American Tobacco’da Çalışmak
Top Employer Institute, şirketlerin çalışanlarını geliştirme stratejilerini, çalışanlarına sağladığı imkanları ve bu imkanların kalitesini inceleyek dünyanın önde gelen işverenlerini belirledi. Seçilen şirketler kendilerine verilen Top Employer sertifikası ile “En İyi İşveren” ünvanına
sahip oldular. Bu sene Top Employer sertifikasını hem Türkiye hem de Avrupa adına kazanan şirketlerden biri de British American Tobacco oldu. BAT bu başarısının kaynağının çalışanları anlamak, onları mutlu edecek etmenleri belirlemek ve organizasyonu tanımak olduğunu dile
getiriyor.

“Global Graduate” adı ile yönetici adayı alımı yapan BAT, işe başlayanlara kendilerini geliştirmeleri ve iş hayatına hızlı bir adım atmaları için gerekli olanakları sağlamaktadır. Global Graduate (Yönetici Adayı) olarak seçilen kişiler 1 senelik hızlandırılmış programa dahil olarak yoğun bir sürece girer ve sürecin sonunda Junior Manager seviyesine yükselir. Süreç boyunca adaylar sınıf içi ve sanal eğitimler alır, saha görevi yapar ve BAT’nin Londra Genel Merkezi’nde BAT Academy adındaki eğitim serisine katılarak farklı kültürlerden ve ülkelerden gelen, kendileri gibi GG adayları ile birlikte çalışma imkanı bulurlar.

Stajyerler ise BAT bünyesine BAT Experience programı ile uzun dönem ve kısa dönem çalışan olarak alınmaktadır. Stajyerler bulundukları takımlara destek verirken bir yandan da kendilerine atanan projelerle ilgilenir. Bu projeler genelde birden çok departman ile çalışmayı gerektirdiğinden stajyerler bir staj ile birden fazla departmanı yakından tanıma şansı elde edebilirler. Çoğu stajyer aynı şekilde projeleri gereği farklı departmanlarla birlikte farklı ülkelerle ve kültürlerle de çalışma şansı bulurlar.

bat-gg-finance-2

Eğer siz de bu programda yer almak istiyorsanız hemen tıklayın!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.