Öğrenci Kariyeri Banner

Bir Dakikayla Sınavı Kaçırdılar

Bir Dakikayla Sınavı Kaçırdılar
Yaklaşık 2,5 milyon üniversite adayının ter döktüğü Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) maratonu bugün saat 10:00'da başladı. Sınava girecekleri binalara 09.46'da gelen birçok aday, 1 dakika geç kaldıkları için sınava alınmayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

ygs_7

BAYBURT

Bayburt'ta da sınava gireceği Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 09.46'da gelen bazı öğrenciler, geç kaldıkları için salonlara alınmamaları üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.
ygs_6

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta sınav evraklarını ve kimliğini kaybeden öğrenci, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) polisin yardımlarıyla girebildi. Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesi'nde yaşayan 18 yaşındaki Harun Gören (solda), YGS'ye gireceği Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesi önüne geldiğinde cüzdanını kaybettiğini fark etti. Gören, yardım istediği polis ekiplerinin yardımıyla sınav başlamadan evraklarını tamamladı.
ygs_5

ADANA
Adana'da Cebesoy Ortaoklu'unda sınava girmek için gelen Mehmet Kara, kapı kapatıldıktan çok kısa bir süre sonra gelince sınava giremedi. Okul kapısının önüne oturarak uzun süre ağlayan Kara'yı çevredeki veliler sakinleştirmeye çalıştı.
ygs_4

İşte yurdun dört bir yanından yansıyan sınav fotoğrafları...
ygs_2

ygs_1

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.