Öğrenci Kariyeri Banner

Avrupalı Öğrenciler İTÜ'de Buluştu!

Avrupalı Öğrenciler İTÜ'de Buluştu!
DSC_0149

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde bulunan BEST Istanbul öğrenci kulübünün organize ettiği Regional Meeting etkinliği kapsamında yedi farklı ülkeden öğrenciler bölgesel iletişimi arttırmak ve farklı konularda eğitim almak amacıyla bir araya geldi.

[ad name="Google Adsense"]

Düzenlediği teknoloji kursları, seminerler, kariyer günleri, kültürel değişimler ve mühendislik yarışmaları ile Avrupa çapında öğrencilerin gelişimini amaçlayan BEST(Board of European Students of Technology), 33 ülkede 96 üniversitede bulunan bir öğrenci organizasyonudur. Bu gönüllü organizasyonun Avrupa’da toplam 11 ülkede gerçekleştirilen buluşmalarından biri bu yıl BEST Istanbul tarafından 7­11 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde düzenlendi. Almanya, Karadağ, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Fransa ve Türkiye'deki önemli teknoloji üniversitelerinden toplam 60 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Regional Meeting kapsamında sunum teknikleri, topluluk önünde konuşma, zaman yönetimi gibi konularda 15 adet temel beceri eğitimi verildi ve 20 adet çalıştay düzenlendi. Bu dört günlük eğitimin sonucunda öğrenciler, yaptıkları fikir alışverişleri ve raporlamalarla bölgeler arası iletişimi arttırarak, kendilerini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde yer alan BEST Istanbul çatısı altında geliştirme imkanına sahip oldu.

Kulüp ve etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi için;

https://www.facebook.com/itu.umk/

http://bestistanbul.org/

[ad name="HTML"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.