Öğrenci Kariyeri Banner

Artık Hangi Üniversite Daha İyi Görebileceksiniz!

Artık Hangi Üniversite Daha İyi Görebileceksiniz!


 
ODTÜ Enformatik Enstitüsü URAP (University Ranking by Academic Performance), 125 Türk üniversitesine 5 yıllık akademik performanslarını elektronik ortamda grafiklerle karşılaştırma olanağı sağlayan etkileşimli internet sitesi hazırladı.


Her üniversitenin makale, atıf, bilimsel doküman, doktora öğrenci sayısı gibi akademik performansını topluca görebildiği sitede, Türk üniversitelerin dünyadaki yerine ilişkin değerlendirmelere de yer veriliyor.
URAP tarafından, 'Türk üniversitelerinin 5 yıllık akademik performansı raporu' hazırlandı. URAP'ın Türk üniversitelerine akademik gelişimlerini takip etmede yardımcı olmak için hazırladığı raporda, 125 Türk üniversitesinin son 5 yıllık akademik performansı özetleniyor ve üniversitelerin akademik performanslarını diğer üniversitelerle elektronik olarak grafiklerle karşılaştırması sağlanıyor. Üniversitelerin performans grafikleri, URAP'ın 2009, 2010, 2011, 2012 ve 2013 yıllarındaki üniversite sıralama verileri kullanılarak, "http://tr.urapcenter.org/5_yillik_etkilesimli_rapor/internet" sayfasında etkileşimli olarak yayımlandı.

Haberin tamamı için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.