Öğrenci Kariyeri Banner

15 Farklı Üniversiteden Öğrenci Yurtdışı Kariyeri Hakkında Bilgi Sahibi Oldu

15 Farklı Üniversiteden Öğrenci Yurtdışı Kariyeri Hakkında Bilgi Sahibi Oldu
ÖğrenciKariyeri olarak yeni başladığımız Yurtdışı Kariyer Sohbetleri, öğrenci arkadaşlarımız tarafından oldukça ilgi gördü. Yoğun talep aldığımız sohbet serimizde ne yazık ki sadece 15 arkadaşımızı ağırlayabildik.

Yurtdışı Kariyer Sohbetleri serimiz daha niş konular (yurtdışı dil eğitimi, yüksek lisans, çalışma imkanları vb.) üzerine devam edecektir. Bizleri takip etmenizde fayda var :) Mobil uygulamamızı kullanmanız durumunda ise anında haberdar olabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

yurtdisi_1

İlkini gerçekleştirdiğimiz bu sohbetimiz nasıl geçti?

Farklı üniversitelerden katılımcıları ağırladığımız sohbetimizde doğal olarak öğrenci arkadaşlarımızın çok farklı konulara yönelik soruları vardı. Bu sohbetleri gerçekleştirmemizdeki destekçilerimizden Atlas Yurtdışı Eğitim'in uzman danışmanlarından sayın R. Mesud Yılmaz güne yurtdışı dil eğitimleri ile başlayarak, staj, iş ve yüksek lisans imkanları ile devam etti.

Spesifik olarak belli ülkelerden bahsetmek yerine farklı ülkelerdeki kariyer imkanlarına dikkat çeken Yılmaz sohbetini öğrencilerden gelen soruları cevaplayarak devam ettirdi. 1-1,5 saat süremesini planladığımız sohbetimiz 2-2,5 saati aşarak son buldu.

yurtdisi_2

Sohbet sonrasında katılımcı arkadaşlarımızla günün değerlendirmesini yaptığımızda; farklı konular ve farklı ülkelerdeki imkanlar üzerine de değinilmesinin ufuklarını ne kadar açtığını, motivasyonlarını ise oldukça arttırdığını üzerine değindiler.

Özetle ÖğrenciKariyeri olarak güzel bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımcı arkadaşlarımızın ise olumlu geri dönüşleri ise bizleri çok mutlu ediyor.

Serimiz devam edecektir.

Burada yer alan formu doldurarak bir sonraki sohbetimizin hangi konuda yapılmasını istediğinizi ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Bazı Öğrenci Arkadaşlarımızın Yorumları

''Programa katılım üniversitenin her yaş aralığından vardı. Bir kısım staj bir kısım yüksek lisans bir kısımda dil eğitimiyle ilgiliydi. Herkese hitap etmeye çalışan güzel bir program geçirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca sorularıma cevap bulabildiğim bi program oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler..''
Ceyhun U. | İstanbul Teknik Üniversitesi


 

''Özellikle konu ile ilgili kişiler seçildiği için ve de sayı olarak az kişi olduğumuz için de konuşmacıyla direk bağlantı kurabildik.Böylece kafamızdaki sorulara açıkça yanıt bulabildik.Özellikle takım arkadaşlarınız her türlü sorumuza yanıt vererek çok yardımcı oldular tekrardan teşekkür ederiz.''
Ayten S. | Marmara Üniversitesi


''Verimli geçtğini düşünüyorum.''
Egesu K. | Kadir Has Üniversitesi


''Her sınıftan öğrencinin olması güzeldi. Her alandan bilgimiz oldu.''
Fadime | İstanbul Teknik Üniversitesi

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.