Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üniversite öğrencilerini sevindirecek bir haber verdi.
Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Üsküdar’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerinin yeni eğitim-öğretim yılında giderlerinin belediye tarafından karşılanacağını duyurdu.
Öğrencilerin Tüm Giderlerini Belediye Karşılayacak!
Üsküdar’da ikamet eden ve bize başvuran tüm üniversite öğrencilerinin ısınma (doğalgaz) ve ulaşım (İstanbulkart) giderleri, yeni eğitim yılında da bizden! ❤️
Peki, “şöyle bir şey de olsa ne güzel olur Başkanım” dediğiniz neler var sevgili gençler?
Önerilerinizi bekliyoruz 🙂
— Hilmi Türkmen (@hilmiturkmen34) August 13, 2023
Türkmen, üniversite öğrencilerine yönelik bir duyuruda yayınladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Türkmen, Üsküdar’da ikamet eden ve kendilerine başvuran tüm üniversite öğrencilerinin giderlerinin karşılanacağını ifade etti.
Hilmi Türkmen açıklamasında; “Üsküdar’da ikamet eden ve bize başvuran tüm üniversite öğrencilerinin ısınma (doğalgaz) ve ulaşım (İstanbulkart) giderleri, yeni eğitim yılında da bizden! Peki, “şöyle bir şey de olsa ne güzel olur Başkanım” dediğiniz neler var sevgili gençler? Önerilerinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.