8,6Bin
Global şirketlerin C-Level yöneticileri ile tanışmaya, onların merak uyandıran kariyer yolculuğunu dinlemeye hazır mısın?
Medipol Üniversitesi Management and Economics Club tarafından organize edilen ve 21 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan, global şirketlerin 6 C-Level yöneticisinin katılacağı MECTalks C-Level etkinliği, Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Kampüsü’nde. Bu etkinlikte seni; kaçırmaman gereken birçok kariyer fırsatı, C-Level yöneticilerin eşsiz kariyer hikayeleri ve Gratis, Morhipo, AmericanLIFE gibi birçok şirketten sürpriz hediye çekilişleri ve etkinlik katılım sertifikası seni bekliyor.
Etkinlik kayıt: https://www.biletino.com/event/eventdetail/4591
Etkinliğe katılman için sadece bilet al butonuna basıp, kayıt formunu doldurman yeterli.
Etkinliğimiz tüm üniversitelerin öğrencilerinin katılımına açıktır.
Etkinliğimiz 2 oturumdan oluşmaktadır ve sertifika almaya hak kazanmak için 2 oturuma da katılman gerekiyor.
Ayrıntılı bilgi ve tüm sorularınız için: info@medipolmec.com
Etkinliğimiz, 11.00 – 17.00 saatleri arasında Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir.
Gürkan Taşkıran – Kiğılı CIO
Ali Çiçekli – Deloitte PARTNER
Kamil Özalp – Doğuş Enerji CFO
Mustafa Uyar – Logitech Türkiye CEO
Cem Yaşar Ozey – Morhipo CFO/COO
Güliz Öztürk – Pegasus Havayolları CCO
![mec_konusmacilar](https://youthsidecdn.doracdn.com/wp-content/uploads/2017/12/mec_konusmacilar-495x1024.jpg)