[ad name=”HTML”]
Yoğun kar yağışı bir yanıyla trafik kazaları, yolda kalan araçlar gibi üzücü olaylara yol açarken, diğer yandan da ilginç yaratıcı ‘eylemleri’ ortaya çıkartıyor.
İşte üniversitelerde de kar yağışını fırsat bilen öğrenciler kıyasıya bir kardan heykel yarışına girişti.
Önce hafta başında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okuyan solcu öğrenciler kardan bir Kar Marx yapıp fotoğraf çektirdi.
Medyada hayli yoğun ilgi gören bu heykele yanıt, zaman zaman şiddetli kavgalar yaşadıkları Gazi Üniversitesi’ndeki ülkücü öğrencilerden geldi.
Onlar da okullarının önüne kardan bir bozkurt heykeli yapıp poz verdiler. Ve sosyal medyada paylaştılar. Bu yarışa Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencileri ise çok daha farklı bir bakışla katıldı. Öğrenciler okulun bahçesine devasa bir kardan ejderha yaptılar.
[ad name=”HTML-1″]
Kaynak: Akşam