Öğrenci Kariyeri Banner

Verimliliğinizi Arttıracak 12 Yapay Zeka Aracı!

Verimliliğinizi Arttıracak 12 Yapay Zeka Aracı!

Hayatımızın her alanında büyük değişiklikler yapmaya devam eden "yapay zeka teknolojisi", yeni bir teknoloji olsa da şimdiden bize büyük avantajlar sağladı. Teknoloji devlerinin projelerine bile yön vermeye başlayan yapay zeka, işlerinizi daha pratik hale getirecek ve verimliliğinizi arttıracak.

Toplantı planlamadan dil bilgisine, yazıdan sunuma birçok alanda verimliliğinizi arttıracak 12 yapay zeka aracını sizler için derledik!  Bu araçlar yazı, görsel ve video oluşturmaktan toplantı planlamaya, slaytlar üretmekten dil bilgisi kontrolüne kadar birçok alanda size yardımcı olacak.

Verimlilik Artıran 12 Yapay Zeka Aracı!

1. Quillbot

Quillbot, yazılı belgelerinizi daha iyi oluşturmak için hataları ortadan kaldıran bir yeniden yazma aracıdır. Bu yapay zeka aracı gramer ve intihal kontrolünün yanı sıra, çalışmanızı kolayca alıntılamak için bir alıntı üretici gibi özelliklere sahip.

2. Copy.ai

Copy.ai, blog, sosyal medya, reklam ve e-posta içeriği üretmek konusunda kullanıcılara yardımcı oluyor. Bu yapay zeka aracı 90’dan fazla aracıyla kişiselleştirilmiş e-posta kopyaları oluşturabiliyor ve pazarlama ekibinin verimliliğini artırabiliyor. 

3. Wordtune

Daha net ve yüksek hassasiyette cümleler kurmanız için size yardımcı olacak bir yazma asistanı olan Wordtune, sizin için cümleleri yeniden ifade etmekle ve eşanlamlılar önermekle kalmıyor, ayrıca dil bilgisi ve yazım hatalarını da düzeltiyor. 

4.  Synthesia

Synthesia, metni video içeriğine dönüştürmeye yardımcı oluyor. Bu yapay zeka aracı 140'tan fazla yapay zeka avatarı ile seslendirme sanatçısı ya da prodüksiyon ekipmanı olmadan video oluşturma imkanı sunuyor. 

5. Jasper

Farklı içerik türleri oluşturabilen Jasper, markaların dillerini öğrenip uyarlayabiliyor ve kullanıcının iş, ürün ve hedef kitle detaylarına dayalı içerik üretebiliyor. 

6. Beautiful.ai

Beautiful.ai, sunum hazırlamak isteyen profesyonellere yönelik yapay zeka destekli tasarım ve akıllı slaytlar sunuyor. Bu yapay zeka aracına kendi içeriklerini ekleyebilir ve otomatik slaytlar oluşturabilirsiniz.

7. Adobe Sensei

Adobe Sensei, görseller üzerinde yaratıcılığı geliştirmek için makine öğrenimi ve yapay zeka kullanıyor. Özellikle görsel düzenleme ve belge yönetiminde size yardımcı olacaktır.

8. Zoom IQ

Zoom’un bir eklentisi olan ve satış çağrılarındaki verimliliği artırmak için tasarlanmış olan Zoom IQ, post-toplantı analizi ve analitik özellikleriyle yardımcı oluyor.

9.  Xemply

Toplantı ve randevuları planlama konusunda yardımcı olan Xemply, sanal asistanınız olarak çalışıyor ve toplantılar sırasında tartışılan konuları ve eylemleri özetliyor. 

10. Genei

 Bir araştırma ve özetleme aracı olan Genei’yi akademik ve profesyonel içerik yazımı için kullanabilirsiniz. Anahtar bilgileri çıkarmak için bu araç, makalelere ve araştırma makalelerine göz atmaya yardımcı oluyor. 

11. Nanonet

Nanonet, belgeleri analiz ederek sadece gerekli verileri çıkaran ve otomatik veri girişi sürecini otomatize eden bir araçtır. 

12. Cody 

Cody, ChatGPT çalışma mantığıyla hareket eden ve iş asistanınız olarak hizmet vermek üzere tasarlanmış bir araçtır. Ayrıca farklı dillerdeki insanlarla iletişim kurmayı kolaylaştıran bir çevirmen asistan özelliğine sahip.

 

 

Kaynak

 

 

 

 

 

 

 

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.