Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversitede Dijital Bir İşe Başlamak 4 Sebep

Üniversitede Dijital Bir İşe Başlamak 4 Sebep

Facebook, Microsoft, Yahoo, Google ve Reddit'in üniversitede okuyan öğrenciler tarafından başlatıldığını biliyor muydunuz? Bunlar, insanların iletişim kurma ve cevap bulma şeklini değiştiren MİLYAR dolarlık iş birlikleridir.

Üniversite birinci yılınızda bir iş yapıp ikinci yılda bir milyar dolara satabileceğinizi söylemiyorum. Size üniversitede dijital bir iş kurabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz diyorum.

Bu imkânsız görünebilir, ancak tam zamanlı olarak okula giderken kendi dijital işlerini kuran üniversite öğrencilerinin sayısız hikayesi vardır.

Aşağıda, harekete geçmeniz ve dijital işinize bugün başlamanız için 4 neden listeledim!

Üniversitede Dijital İşe Başlamanız İçin 4 Neden

1. Çok Fazla Ödülle Çok Az Risk

Beyaz Kağıt Tutan Bej Blazer Kadın

Bir üniversite öğrencisi olarak, bir ipotek, hafif fatura veya öğrenci kredisi borcunuzdan herhangi birini (en azından şu anda) ödeme konusunda endişelenmenize gerek yok. Çok az kredi borcu veya aylık faturalarla, başlangıçta işinizden hiç para kazanmamayı göze alabilirsiniz.

Üniversitedeyken dijital bir iş kurmanın, minimum riskle birçok potansiyel ödülü vardır.

Riske attığın tek şey, zamanın ve yine de harcayacağın birkaç dolar. Üç çocuğu, bir ipoteği ve bir öğrenci kredisi ödemesi olan bir babayla karşılaştırıldığında, onun yapabileceğinden çok daha fazla risk alabilirsiniz. Bir üniversite öğrencisi için risk asgari düzeyde olsa da, ödüller önemlidir.

Üniversite kariyeriniz boyunca çevrim içi işinizi mezun olduktan sonra iş aramanıza gerek kalmayacak noktaya kadar ölçeklendirdiğinizi hayal edin. Mezun olmadan önce öğrenci kredilerinizi geri ödediğinizi veya ebeveynlerinizden para istemek zorunda kalmadan her yıl çılgın bir bahar tatili gezisine çıktığınızı hayal edin. Çevrim içi işinize üniversitede başlarsanız, bunların hepsi mümkün olabilir.

 

2. Dijital İşe Başlamak Üniversite Öğrencilerinin Bütçesiyle Yapılabilir

akşam, apartman, aygıt içeren Ücretsiz stok fotoğraf

Birkaç yıl önce bir iş kurmak, büyük miktarda para harcamak ve ilk yatırımınızı yeniden birleştirmek için yeterince para kazanabileceğinizi ummak anlamına geliyordu. İnternetin yükselişinden bu yana her şey değişti. Bir iş kurma maliyetinin önemli ölçüde azalmasının üç nedeni vardır.

İletişim Hız: iletişim pazar ile olan çok daha basit ve daha hızlı daha hiç tarihinin önce.

İletişim Maliyeti: Cep telefonu, internet ve dizüstü bilgisayar sahibi olmanın maliyeti yirmi yıl öncesine göre son derece düşük.

Etkileşim: İnsanlar markanızla etkileşime girdiğinde anlık verilere sahip olursunuz, daha fazla para kazanmak için kullanabilirsiniz.

1.000 $ 'dan az bir miktarla dijital bir iş kurabilir ve bir aydan kısa bir sürede karlı olabilirsiniz. Üniversitede bir iş kurmak imkânsız görünebilir, oldukça basittir. Dijital bir işletmeye başlarken bina kiralamaya, çalışanları işe almaya veya özel lisanslar için ödeme yapmaya gerek yoktur. Hangi şirkete başlamayı seçtiğinize bağlı olarak, tek başlangıç ​​ücretiniz şunları içerecektir: (Dizüstü bilgisayar, internet, çeşitli yazılımlar, dijital kurslar ve özveri).

 

3. Çevrim İçi Pazarlamayı Öğreneceksiniz

ağ, akıllı telefon, anonim içeren Ücretsiz stok fotoğraf

Orta ve küçük ölçekli işletme sahipleri, çevrimiçi pazarlama kampanyalarını yürütmeleri için üniversite öğrencilerine ayda 1000 dolar ödüyor.

İşletme sahipleri, Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest gibi platformların çok karlı olabileceğini biliyor ancak başlamak için zamana veya beceriye sahip değiller.

Çevrimiçi pazarlamayı öğrenmek size çoğu insanın sahip olmadığı bir beceri verecektir. Üniversitede dijital bir işletmeye başlamak, sizi çevrimiçi pazarlamayı öğrenmeye zorlayacaktır çünkü bu en zor kısımdır. İnternette satış yapmak hala çok yenidir, bu nedenle birçok işletme sahibi ve şirket ne yaptıklarını bilmiyor. Facebook veya Instagram kullanarak yeni müşteriler edinme becerinizi geliştirebilirseniz, bir ton para kazanırsınız.

 

 

4. Kendi Platformunuzu Oluşturmanıza Gerek Yok

Gri Dizüstü Bilgisayar

Çoğu insan, çevrim içi para kazanmak için kendi web sitenize ihtiyacınız olduğu konusunda yanlış bir anlayışa sahiptir. Yardımcı olmasına rağmen, bir web sitesine ihtiyacınız yok. Instagram, Youtube, Shopify ve diğer birçok platform, para kazanmanıza olanak tanır. Ayrıca kendi podcast'inizi, sosyal medya ajansınızı başlatabilir veya Amazon'da ürün satabilirsiniz. Az önce bahsettiğim işletmelerin hiçbiri kendi web sitenize sahip olmanızı gerektirmiyor.

ÖZGÜN İÇERİK


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.