Öğrenci Kariyeri Banner

Stephen King Yeni Favori Dizisini Takipçileriyle Paylaştı!

Stephen King Yeni Favori Dizisini Takipçileriyle Paylaştı!

Stephen King, eleştirmenlerin beğenmediği Netflix dizisine hayran oldu. 

Ünlü korku yazarı Stephen King, eleştirmenler tarafından pek beğenilmeyen Netflix dizisini çok beğendiğini açıkladı. Ayrıca King, 1999'da geçirdiği kazadan da bahsederek diziyle yakın bir bağ kurduğunu söyledi.

Stephen King Yeni Netflix Dizisine Bayıldı!

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Amerikalı yazar, 7 milyonun üzerinde takipçisine sık sık film, dizi ve kitap önerilerinde bulunuyor.

Stephen King şimdi de 6 bölümden oluşan Netflix dizisi Painkiller hakkında açıklama yaptı. Dizi, OxyContin adlı ilacı üreten Purdue Pharma şirketine odaklanıyor. Purdue Pharma'yı dünyanın en büyük uyuşturucu satıcısı olarak gösteren Painkiller, şirketin opioid krizi üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor.

Eleştirmenlerin yorumlarını derleyip ortalamasını alarak puanlayan Rotten Tomatoes'a göre Painkiller'ın skoru yüzde 49. Bu puan, dizinin negatife yakın eleştiriler aldığını ortaya koyuyor.

Stephen King paylaşımında, 24 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından kullandığı OxyContin'e nasıl bağımlı hale geldiğini de açıkladı.

Usta korku yazarı, 1999'daki kazadan sonra doktorların, "OxyContin adında yeni ve harika bir ağrı kesici ilacımız var. Bunu seveceksin" dediğini ifade etti. King, sözlerine şu şekilde devam etti: "Beğenmek mi? Ben bayıldım. Neredeyse ölümüne."

Painkiller'daki olayların aynısını yaşadığını söyleyen King: "O dizideki her şeyi anlayabiliyorum." dedi. Samimi açıklamalarda bulunan King, OxyContin sonucu yaşadığı deneyimle ilgili çok fazla ayrıntı vermedi.

Painkiller'daki Glen Kryger, kurgu bir karakter olsa da dizideki hikayelerin birçoğu gerçek olaylarla bağlantılı. Dizi, Purdue Pharma'yı kontrol eden Sackler ailesini hedef alıyor.

Amerika'daki opioid salgınının nedenlerini ve sonuçlarını irdeleyen bu drama dizisi, krizin sorumlularını, kurbanlarını ve gerçeği arayan bir soruşturmacıyı konu alıyor.

10 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanan dizi, en çok izlenen diziler listesine hızlı bir giriş yaptı.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.