Öğrenci Kariyeri Banner

Stephen King'in Övdüğü Yeni Korku Filmi İzleyiciyle Buluşuyor!

Stephen King'in Övdüğü Yeni Korku Filmi İzleyiciyle Buluşuyor!

Stephen King'in övgüyle söz ettiği yeni bir korku filmi izleyiciyle buluşuyor. 

2016'da Otopsi (The Autopsy of Jane Doe) filminin yönetmenliğini yapan André Øvredal, bu yılın iddialı filmlerinden biri olan Drakula: Son Yolculuk (The Last Voyage of the Demeter) ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Film Bram Stoker'ın romanındaki vampirin bir gemiyle Londra'ya seyahat ettiği "Kaptanın Seyir Defteri" başlıklı bölümden uyarlandı.

Drakula hakkında çekilen filmler genelde Stoker'ın romanının Transilvanya ve Londra'da geçen bölümlerine odaklanmıştı. Ancak yeni film genellikle atlanan bir bölüme, Drakula'yı Transilvanya'dan Londra'ya taşıyan gemide geçen "Kaptanın Seyir Defteri" başlıklı bölüme dayanıyor. Filmde Drakula ile denizdeki bir geminin mürettebatı karşı karşıya geliyor.

Stephen King'i Övgüyle Bahsettiği Korku Filmi: "The Last Voyage of the Demeter"

"The Last Voyage of the Demeter"in oyuncu kadrosunda Corey Hawkins, David Dastmalchian, Liam Cunningham, Aisling Franciosi, Jon Jon Briones, Stefan Kapicic, Nikolai Nikolaeff, Woody Norman, Martin Furulund, Chris Walley yer alıyor. Dracula'ya ise Javier Botet hayat veriyor.

Ünlü korku hikayelerinin ünlü yazarı Stephen King henüz gösterime girmeden önce bu filmle ilgili görüşlerini paylaştı. Stephen King filmle ilgili şüpheleri olduğunu ancak kendisine iyi vakit geçirttiğini söylüyor. Ayrıca Stephen King film için: "Bana 60'lı ve 70'li yılların en iyi Hammer filmlerini hatırlattı" diyor.

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.