Öğrenci Kariyeri Banner

Stephen King'den Takipçilerine Yeni Bir Dizi Önerisi!

Stephen King'den Takipçilerine Yeni Bir Dizi Önerisi!

Korku dünyasının efsane yazarı Stephen King sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Özellikle son aylarda favori dizi, film ve kitap önerilerini sosyal medya hesaplarından takipçleriyle paylaşıyor. 

Stephen King'den Takipçilerine Dizi Önerisi!

King, komedi türündeki Natasha Lyonne, Benjamin Bratt ve Simon Helberg'in başrolünde yer aldığı Poker Face'ten, korku dizisi From ve bir bilimkurgu dizisi olan Silo'ya kadar pek çok diziyi takipçilerine tavsiye ediyor. Değişik kategorilerden flmleri ve dizileri tercih eden Stephen King iyi bir yazar olduğu kadar iyi de bir izleyici!

Stephen King dün takipilerine yeni bir dizi tavsiyesinde bulundu.  Apple+'ta yayınlanan 2021 yapımı mini dizisi Lisey's Story'yi izlemek için en doğru zamanın temmuz ayı olduğunu belirtti. 

King attığı tweette şu açıklamalarda bulundu: "Temmuz, Apple+'ta Lisey's Story'yi izlemek için iyi bir zaman olabilir. Tüm bölümler Pablo Larrain tarafından yönetildi ve hepsi benim tarafımdan yazıldı."

Dizi aynı zamanda Stephen King'in 2006 yılında yazdığı aynı adlı romanında uyarlandı. 8 bölümden oluşan dizinin başrollerini  Oscar ödüllü Julianne Moore  ve Oscar adayı Clive Owen paylaşıyor. 

Joan Allen, Jennifer Jason Leigh, Dane DeHaan, Sung Kang, Michael Pitt ve Ron Cephas Jones'un rol aldığı bu dizi Stephen King içn oldukça özel bir yere sahip. Diziyle aynı adı taşıyan bu kitabı yazma fikri yazarın aklına zatüre nedeniyle hastanede yattığı sırada gelmiş. 

75 yaşındaki King, kitabı yazdığı sırada evindeki ofisinin boya ve tadilat için boşaltıldığını ve hastaneden eve döndüğüde kitapları da dahil olmak üzere pek çok eşyasını kutularda bulduğunu söylemişti.Bu görüntüden etkilenen King, ölümünden sonra odanın böyle görüneceğini ve eşi Tabitha'nın bu durumla baş etmek zorunda kalacağını düşündü. 

Bu fikirlerin peşinden giden Lisey's Story, güçlü oyuncu kadrosu ve Stephen King'in kişisel dokunuşlarıyla özel bir yere sahiptir. 

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.