Öğrenci Kariyeri Banner

Sosyal Medya Gönüllüleri Aranıyor!

Sosyal Medya Gönüllüleri Aranıyor!

Kızlar Sahada, 2013 yılından bu yana her yıl artan gönüllü sayısıyla ailesini genişletmeye devam ediyor. Sahada yarattıkları etkiyi daha görünür kılmak ve bu etkiyi sosyal medya kanalları aracılığıyla daha çok kişiye duyurmak için heyecanlanıyorlar!

Kızlar Sahada şimdi, sosyal medyalarını birlikte geliştirebilmek için 3 farklı alanda birlikte çalışabileceği gönüllülerini arıyor.

  1. Görsel Tasarım
  2. İçerik Üretimi
  3. Video & Prodüksiyon

 

*Başvuru sahibinden her 3 alanda da yetkin olmasını beklenmiyor; gönüllü olmak isteyen adayların ilgili alana yönelik soruları yanıtlaması yeterlidir.

 

*Gönüllülük 1 yıl sürecek ve çevrimiçi olarak yürütülecektir. Seçilen adayların ilgili alanda haftada 6-8 saatini Kızlar Sahada’ya ayırması gerekiyor.

 

Formu dolduran, başvurusu olumlu ya da olumsuz olarak değerlendirilen başvuru sahipleriyle e-posta yoluyla iletişime geçilecek. E-posta bilgilendirmesinin ardından ikinci aşamaya geçen adaylarla telefon ya da Zoom platformu üzerinden görüşme yapılacak.

 

Çalışmalar, Temmuz 2021 – Haziran 2022 tarih aralığında gerçekleştirilecek.

 

Not: 1 yıl boyunca gönüllü olarak birlikte çalışılacak adaylar, gönüllülük süreçlerini staj olarak da değerlendirebilirler.

 

Son Başvuru: 5 Temmuz Pazartesi saat 23:59

BAŞVURU

Kaynak


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.