Öğrenci Kariyeri Banner

Sizi Dumura Uğratacak Tarihi İlginçlikler

Sizi Dumura Uğratacak Tarihi İlginçlikler

Gün geçmiyor ki farklı bir bilgi ile daha karşılaşmayalım. Bu bilgiler bazen o kadar ilginç oluyor ki akıl sır erdiremiyoruz.

İşte sizi dumura uğratacak ilginç tarihi teoriler :

1.İlk tohumu eken sincaplar 

Sincaplar

Sahip olduğumuz en eski bitkiye 32000 yıl önce tohumunu  Sibirya’ya eken Sincaplar sayesinde sahip olduğumuz düşünülüyor.

2.Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Amerikalı hamile bir kadın, İtalya’daki bir müzede Da Vinci tablosunu incelerken bebeği tekmeleyince, ona Leonardo ismini koymaya karar verdi. Bu bebek Leonardo DiCaprio’dan başkası değildi.

3.Kediler Kuşların Neslini Tüketti

Kuş avlayan kedi

33’den fazla kuş türünün neslinin tükenmesinin sorumlusu olarak, kedilerin onları avlaması gösteriliyor.

4.Gelenek çatışması

General sir charles  James. Napier

İngiltere’nin Hindistan’daki valisi General Charles James Napier, kendisine “Dulları diri diri yakmak bir Hint geleneğidir!” diyerek isyan eden bir grup Hintliye “Katilleri asmak da bir İngiliz geleneğidir” diyerek cevap vermiş.

5.Piyanistliğin ilkleri

Earl Wild

Bir ABD televizyonunda canlı yayında piyano çalan ilk insan Earl Wild’dı. Bu olaydan 58 yıl sonra aynısını, bu kez internetteki ilk piyano yayını için gerçekleştirdi.Kendisi için piyanonun ilklerinin adamı demek yanlış olmaz.

 

Özgün İçerik


Rumeysa İrmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Rumeysa İrmak ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.