Öğrenci Kariyeri Banner

Psikoloji Sevenler İçin 5 Podcast Önerisi!

Psikoloji Sevenler İçin 5 Podcast Önerisi!

Bu hafta sonunu farklı geçirmek isteyenlere özel derlediğimiz, psikoloji sevenlere hitap eden 5 podcast serisi önerilerimiz sizlerle.

Merdiven Altı Terapi

Siz geceleri uyuyabilin diye ben uyumayıp dertlerinizi düşünüyorum diyerek podcast bölümlerini açan Deniz Dülgeroğlu farkındalıklarını kendi yaşadığı deneyimlerle dinleyicilerine anlatıyor. Dinlerken hem ağlayacağınız hem de güleceğiniz bir podcast serisi.

Terapist Koltuğu 

Travma odaklı bir terapist olarak, terapist koltuğu açısından kendi düşüncelerini dinleyicileriyle buluşturuyor.

Kendine İyi Davran

Klinik psikolog olan Beyhan Budak, youtube kanalında yayınladığı videoların ses kayıtlarını podcast olarak paylaşıyor. Birçok konu hakkında neden ve çözümleri ile dinleyicilerine yardımcı oluyor. 

Terapide 10'uncu Köy

Kim demiş terapist görüş belirtmez, güvenli sularda gezinir diyerek yorumdan kaçınmadan, güvenli sular demeden birçok konu hakkında bölümler yayınlayan Uzman Psikolog Ümran Örkün ilgi çekici birçok bölüm ile dinleyicilerini buluşturuyor.

Kendin Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

Ferhat Jak İçöz ile varoluşçuluğa, varoluşçu terapiye ve varoluşçu perspektiften hayatlarımaza dair her şey hakkında bölümlerinde konuşuyor.

 


Betül Doğan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Betül Doğan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.