Öğrenci Kariyeri Banner

Profesyonel Sosyal Yaşamınız İçin Yeni Bir Soluk: Upstream!

Profesyonel Sosyal Yaşamınız İçin Yeni Bir Soluk: Upstream!

Andreessen Horowitz ve Greylock Partners'daki yatırımcıları; Google, Amazon ve Twitter'ın deneyimli çalışanları da dahil olmak üzere teknoloji endüstrisinin büyük isimlerinin kullandığı ancak geçtiğimiz günlerde halka açılan Profesyonel ağı yeniden tanımlamayı amaçlayan yeni bir sosyal girişim olan Upstream, resmi lansmanını gerçekleştirdi.

CEO Alex Taub Linkedln gibi bir platformu taklit etmeye çalışmadığını söyledi. Yeni profesyonel toplulukların çoğunun LinkedIn Grupları üzerinde değil, Slack, WhatsApp, Telegram ve diğer popüler mesajlaşma araçlarında oluşturulduğunu gördük. Tüm bu ürünler harika olsa da profesypnel sosyalleşme için değil, iletişim için oluşturulmuşlardır. Bu platformlardaki topluluklarda çok zaman geçirdik ve en değerli şeyin, Profesyonel Sorular olarak adlandırmaya başladığımız bir şey olmadığını fark ettik. "Yarı zamanlı bir CFO arıyorum", "Nike'tan birine giriş arıyorum" gibi şeyler ahsi geçen platformlarda yoktu.

SocialRank'in kurucusu Alex Taub'dan profesyonel iş ağı platformu: Upstream  - Webrazzi

Taub, "Profesyonel sosyal yaşamınızın yeri burası" dedi. Taub, Upstream'in bir sonraki ürünü Upstream Events ile işlerin gerçekten yükseldiğini ve Upstream'in konuk bir konuşmacıya ev sahipliği yapacağını ve ardından katılımcılar, etkinlikteki diğer kişilerle beş dakikalık birebir görüntülü sohbetler için eşleştirildiğini öne sürdü. Bu Ağustos ayında, Konuk Konuşmacı adlı yeni bir özellik yayınlandı. New York Times'tan Taylor Lorenz ve Biden Campaign'den Christian Tom'dan Forerunner Ventures'tan Kirsten Green ve Forbes'tan Alex Konrad'a kadar harika konuk konuşmacılara ev sahipliği yaptı. Ayrıca Upstream Events, yeni topluluklar için kapıyı açtı. Geçtiğimiz iki ay içinde beş topluluktan 40 topluluğa çıktı. Topluluklar, Sağlık Hizmetleri Topluluğu ve Spor İşletmeciliği Topluluğu gibi sektöre özelden Aktif Yatırımcı Topluluğu ve İK Topluluğu gibi işlevsel uzmanlığa kadar uzanıyor.

Taub, ileriye baktığımızda, bir sonraki büyük önceliğin Upstream'in web sürümünü (şu anda mobil uygulama aracılığıyla mevcut) piyasaya sürmek gerçek deneyimler ve fayda sağlayan özellikler oluşturmaya devam etmek olduğunu söyledi.

 

Upstream - The best way to grow your professional network | Product Hunt

 

Ekip birden fazla ürün oluşturmuş olsa da bugün daha geniş vizyonun ana hatlarını çiziyor ve aynı zamanda bazı yeni özellikler de piyasaya sürüyorlar. Öncelikle, topluluklar daha önce özel, liste dışı bir bağlantı aracılığıyla paylaşılırken, artık bir keşif bölümünde tüm farklı topluluklara göz atabilir halde olacak. Aynı zamanda, topluluk organizatörleri, yeni üyeleri onaylayarak veya reddederek kimin katılacağını kontrol edebilecek. Upstream'in çalıştığını biliyoruz çünkü sadece birkaç ay sonra bir etkinliğe gelen insanların% 72'sinin başka birine gittiğini gördük. Platformdaki çoğu insan ayda 3–4 etkinliğe gidiyor ve bazıları 30'dan fazla etkinliğe katılıyor! Geçen hafta ilk kişimiz 100. etkinliğine katıldı (100 etkinliğe ulaşanlar için özel bir 100 Etkinlik Kulübü tişörtü oluşturulmaya başlanacak).

Upstream'e katılmak için, uygulamayı Apple App Store'dan ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz . Bir hesap oluşturabilir, topluluklara katılmak için erişim talep edebilir ve kendi Ofis Saatlerinizi düzenleyebilirsiniz. Upstream'in dünyayı sizin için nasıl açacağını görmek için sabırsızlanıyorsanız. Sadece bir soru, sohbet veya bağlantı uzakta!

Topluluğunuzu bir araya getirmek (veya sıfırdan başlamak) istiyorsanız,  Upstreamapp.com'daki formu doldurun .

Upstream'i Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Upstream'i AppStore'dan indirmek için tıklayın.

 

ÖZGÜN İÇERİK


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.